Hulpmiddelen voor Windows-Console

Hulpmiddelen voor Windows-Console


De Windows-Console kunt u in te typen en opdrachten uitvoeren, en het kan worden gevonden door te gaan naar het menu "Start" en te klikken op "Uitvoeren". De Windows-Console wordt meestal aangeduid als de "opdrachtprompt" aangezien u in een opdracht naast de cursor typt en vervolgens uitvoeren door te klikken op "Enter". Windows Console tools kunnen u functionaliteit toevoegen aan dit systeem te beheren.

Microsoft Management Console

Dit is een gratis tool van Microsoft, maar u moet zich aanmelden als beheerder om deze tool te gebruiken. Deze tool kunt u zowel inheemse en derde-partij software-programma's beheren. Met deze tool kunt u ook uw eigen aangepaste console tools, inclusief de voor taakoverdracht, maken en dit hulpprogramma kunt u code schrijven voor toepassingen. De tool is opgedeeld in hulpmiddelen voor low-level, mid-level en presentatie of op hoog niveau diensten en functionaliteit zal afhankelijk van het serviceniveau. De Microsoft Management Console kunt u toevoegen van modules, die u voorzien van extra functionaliteit. Dit hulpprogramma moet al op uw computer worden geïnstalleerd. Als dat niet het geval is, kunt u het op uw Windows-CD, of u kunt het downloaden vanaf de Microsoft-website.

Console Tools

De perfecte Sync Software Console Tools versie 2,54 is bedoeld voor Windows 32-bits Dynamic Link Library (DLL) systemen en is compatibel met het besturingssysteem Windows 98 naar Windows 7. Dit hulpprogramma biedt u met grafisch gebruikersinterface (GUI) invoervakken, waarmee u opdrachten met behulp van de keuzerondjes en selectievakjes in tegenstelling tot het schrijven van code uitvoeren. Dit hulpmiddel beschikt ook over een console venster controle, waarmee u de status van uw console beheren, en kunt u het uitschakelen van de "FullScreen Mode" maskers kritische berichtvensters. Andere kenmerken van dit hulpprogramma kunnen u run-time informatie bekijken op je console, en u kunt regelen de breedte en de hoogte van uw console-scherm. Vanaf 2010 kost deze tool $59.95.

Md5sums 1.2

Dit is een freeware programma, wat betekent dat u kunt gebruiken en delen van dit programma zonder betaling van een licentievergoeding. Dit hulpprogramma is bedoeld voor Windows 32-bit Consolesystemen, en het is ook compatibel met het UNIX-besturingssysteem. U kunt dit hulpprogramma gebruiken om meerdere Message-Digest-algoritme MD5 (5) weer te geven berichten, die u voor veiligheid en voor het testen van bestand integriteit gebruiken kunt. Dit hulpprogramma kunt u vergelijken uw MD5-bestanden naar bronbestanden, waarmee u kunt bepalen of het bestand ongeldig of beschadigd. Dit programma maakt geen gebruik van een GUI.