Hulp bij het installeren van een harde schijf van Seagate

Seagate produceert een breed scala aan harde schijven en staat bekend om haar interne harde schijven, zoals de schijf van Seagate Barracuda. Installeren van een nieuwe harde schijf aan uw systeem moet u open te stellen uw computerkast voor het installeren van het station, maar u hoeft niet een aanzienlijke hoeveelheid computer wetenschap voor installeren op het station.

Instructies

1

Zet uw computer uit en leg het geval op zijn kant. Koppel het netsnoer van het systeem. Verwijderen van de computer gevaldekking van het, het opstijgen door duimschroeven verwijderen, het openen van de vergrendeling of met behulp van een ander geval mechanisme te openen.

2

Schuif de Seagate harde schijf in de bay voor harde schijf, die meestal aan de voorzijde van de behuizing van de computer ligt. De harde schijf beveiligen met de montage schroeven meegeleverd met uw Seagate schijf.

3

De SATA-kabel verbinden met de interfacepoort aan de achterzijde van de harde schijf van Seagate. Een SATA-kabel is een ronde, rode kabel met een zwarte stekker. De harde schijf verbinden met een netsnoer. Sluit uw computer en stel deze rechtop. Sluit het aan de macht.

Tips & waarschuwingen

  • In de meeste gevallen hoeft de computer niet worden geconfigureerd verdere detecteren de drive. Als het nieuwe station niet automatisch door de computer of in Windows opgepakt is, moet u uw detectie-instellingen wijzigen in het basic input-output van uw computersysteem.