HP Deskjet Printer Drivers voor Windows XP installerenWanneer uw printer voor de eerste keer of het bijwerken van de stuurprogramma's voor uw bestaande printer installeert, hebt u de optie te gebruiken van de installatie-CD die bij uw printer is geleverd of de meest recente printerstuurprogramma's downloaden vanaf de officiële website van de printer. Hewlett-Packard Deskjet printer stuurprogramma's zijn beschikbaar op de website van HP en zijn gebundeld als een .exe-bestand, dat wordt geopend en geïnstalleerd in een wizard printerinstellingen. Vóór de installatie van de stuurprogramma's, lees de systeemvereisten om ervoor te zorgen dat zij verenigbaar zijn met uw Windows XP-besturingssysteem.

Instructies

1

Van uw printer stuurprogramma's downloaden van de HP site (zie bronnen).

2

Sluit het netsnoer aan op de voedingspoort op de achterkant van uw HP Deskjet-printer en een stopcontact. De platte uiteinde van de USB-kabel aansluit op de USB-poort op uw computer en plaats de resterende uiteinde van de kabel in de USB-sleuf op de achterzijde van de printer.

3

Druk op de power-knop op uw HP Deskjet-printer, en wacht totdat de Wizard Printer toevoegen te openen. Als de wizard niet automatisch start, klik op "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm van de desktop, selecteer "Control Panel" en "Printers en faxapparaten" in het pop-upmenu. Klik op "Een Printer toevoegen" van het submenu de installatiewizard uit te voeren.

4

Klik op "Volgende" en selecteer "Lokale printer die met deze computer zijn verbonden." Klik op "Volgende" om te gaan met het installatieproces en druk op de knop op het schijfstation van de computer om de disclade te openen. Leg van de printer installatie CD naar de lade met de bedrukte kant onder ogen zien, en duw de lade voorzichtig terug in uw computer. Selecteer "Met behulp van de volgende poort" en klik op de knop "Volgende".

5

Klik op de knop "Bladeren" en klik op "Bladeren" om te zoeken van de installatie van stuurprogramma's. Installatie met behulp van een CD, selecteer het schijfstation van de "Zoeken in" drop-down menu en klik op "Open". Alternatief, ga naar de gedownloade drivers van de HP site en klik op de knop "Openen".

6

Schakel het selectievakje "doen deze printer niet delen' en klik op"Next." Klik op "Finish" om het installatieproces van het stuurprogramma te voltooien.