HP 6310 Cartridge fouten

HP 6310 Cartridge fouten


Alles-in-één printers bieden een verscheidenheid aan functies. Ze werken als een kopieermachine, printer, scanner, en zelfs een faxmachine. In sommige gevallen weergegeven deze printers een cartridge fout, vooral als u werkt met een off-markt cartridge vervanging.

De Printer uitzetten

Het uitschakelen van uw printer en het loskoppelen van de voeding is een manier om te herstellen van uw printer. De macht verbroken gedurende 60 seconden terwijl u de power-knop ingedrukt houden. Steek uw netsnoer terug in de printer en de macht op uw machine na één minuut. Dit opnieuw in de fout.

Semi-volledige Reset

Verwijder de inktcartridges uit de printer en verwijder het netsnoer uit de printer terwijl het nog steeds op. Druk op en houd de toets # en de 6-toets op het toetsenbord op hetzelfde moment. Terwijl deze worden ingedrukt steek uw netsnoer terug in de printer en de printer inschakelen. Na 10 seconden laat u de twee knoppen. Volgende Schakel uw printer en plaats de inktcartridges.

Defecte Printer

Hewlett Packard technische support bellen als u deze fouten blijft ontvangen. Deze fouten zijn gebruikelijk in printers die defect zijn.

U kunt proberen ter vervanging van de cartridges met HP inktcartridges te zien als het probleem zelf corrigeert.

Als uw printer is aangesloten nog onder de garantie kan Hewlett Packard Vervang de defecte printer zonder kosten voor u.