How to Watch TV op een PC of Laptop

Video op het Internet naarmate meer prominente, zijn sommige consumenten omarmen televisiekijken op een computer. Als u wilt TV kijken op een PC of een laptop, moet u verwerven en hardware, met inbegrip van een capture-kaart en de bijbehorende software installeren.

Instructies

1

Selecteer een interne of externe TV-opnamekaart. Een opnamekaart aangesloten op het moederbord (intern) of een USB-poort (extern), en heeft een coax-aansluiting waarnaar u uw satelliet of kabel-TV koppelt input kabel. Een laptop vergt een USB-kaart, terwijl een desktop computer kunt gebruiken.

2

De kaart aan de computer koppelen. Als een externe kaart gebruikt, sluit u de kaart op een beschikbare USB-poort. Als met behulp van een interne kaart, opent u de behuizing van de computer en steek de kaart in een beschikbare PCI- of PCI Express-poort. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw computer voor model-specifieke instructies.

3

Installeer de software geleverd bij uw opnamekaart. De software bevat de stuurprogramma's vereist voor het uitvoeren van de kaart hardware en speciale toepassingen ontworpen om TV kijken op de gebruiksvriendelijke computer.

4

Bevestig de coaxiale kabel vanuit uw satelliet of kabel box naar de TV-opnamekaart coax invoerpoort.

5

Start de opname-software. Afhankelijk van de software vergt dit te dubbelklikken op een pictogram op het bureaublad of het softwareprogramma selecteren in het menu Start. De kaart zal het decoderen van de signalen van de coaxkabel, zodat u kunt kijken naar alle kanalen vanuit het vak satelliet of kabel op uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Als u zich ongemakkelijk over het openen van uw computer en een kaart aan te sluiten op uw moederbord, gebruik een externe USB kaart.
  • De opnamekaart werkt alleen met een bestaande satelliet of kabel vak; u moet een actieve TV-signaal voor de kaart vast te leggen.
  • Als je het niet erg kijken naar shows nadat de oorspronkelijke uitzending datum, zetten verschillende netwerken shows online na een korte vertraging, zodat ze beschikbaar zijn om naar te kijken via het Internet. U hoeft niet een opnamekaart om TV te kijken op deze manier.