How to Watch TV op een Eee PC

How to Watch TV op een Eee PC


Eee PC's zijn Windows-gebaseerde netbook computers. Deze computers zijn kleiner dan een standaard laptop, met een verminderde scherm en geen CD/DVD-station. Als u op zoek bent om te bekijken van televisie op de Eee PC, kunt u een externe TV-tuner aansluiten op de laptop. Om te installeren van de geleverde software en stuurprogramma's is informatie moet u de website van de TV-tuner fabrikant, als de installatie vanaf een CD echter niet mogelijk zonder het station.

Instructies

1

De externe TV-tunerkaart verbinden met een USB-poort van de laptopcomputer Eee PC.

2

Open uw internetbrowser en ga naar TV tuner kaart website van de fabrikant. Selecteer 'Support' en kies vervolgens het merk en model van de TV-tunerkaart die u gebruikt. De exacte formulering kan verschillen, afhankelijk van de website.

3

Selecteer de downloadlink voor zowel de software als het stuurprogramma en wacht tot de bestanden te downloaden naar uw computer.

4

Dubbelklik op het gedownloade stuurprogrammabestand voor het laden van de installatiewizard. Volg de aanwijzingen van de wizard het stuurprogramma op de computer volledig te installeren.

5

Dubbelklik op de softwarebestand dat u gedownload om de software installatiewizard te starten. Accepteer de gebruiksrechtovereenkomst en klik laat de installatie naam en locatie als is. Klik op "Install" en het proces zal beginnen.

6

Sluit de coaxkabel op de poort "Out" van de kabel/satellietontvanger en plaats het andere uiteinde van de kabel in de "In"-poort op de TV-tunerkaart. Als u een TV-antenne gebruikt, Verbind de kabel loopt van de antenne aan op de "In"-poort op de tunerkaart. Start het geïnstalleerde programma en de TV-software wordt geladen naar de Eee PC-monitor.