How to Watch Netflix films op mijn iPod

How to Watch Netflix films op mijn iPod


Bekijken van films op uw home cinema systeem is leuk en handig, maar doen zo houdt je geworteld op één plek, terwijl u geniet van uw film. Echter ervaart uw film onderweg is een geweldige manier om de tijd terwijl op lange reizen te passeren, en dit is mogelijk met een draagbare digitale speler zoals de iPod van Apple. DVD-films gehuurd van services zoals Netflix op je iPod kan vrij gemakkelijk worden bereikt met de juiste shareware gedownload van het Internet. Er zijn echter enkele zeer ernstige auteursrecht overwegingen rekening te houden voordat doen.

Instructies

Software voor het rippen van DVD 's

1

Zoeken naar de term "Gratis DVD rippen Software" op elke zoekmachine zoals Yahoo of Google.nl.

2

Inzage van de beschikbare shareware aangeboden gratis downloaden voor uw PC of Mac. (Voor Mac-computers is een eenvoudig en handig stuk van software te gebruiken handrem, die beschikbaar is op http://handbrake.fr kosteloos is.)

3

Downloaden van de software die u kiest, en installeer het op uw computer met behulp van de meegeleverde instructies, ervoor te zorgen dat uw systeem is compatibel met de softwarevereisten.

4

Start de DVD rippen software en plaats de DVD die u wilt rippen en volg de instructies om de DVD te kopiëren. Zorg ervoor dat u de kopie in een MPEG-4-bestand, dat het type van de video-bestand gebruikt op iPods is.

MPEG-4-bestand toevoegen aan iTunes

5

Open iTunes. (Als u geen iTunes hebt, het kan worden gedownload op http://www.apple.com/itunes/download kosteloos.)

6

Sluit uw iPod op uw computer met behulp van de iPod aansluitkabel.

7

Klik op het MPEG-4-bestand dat u wilt toevoegen aan uw iPod, dan naar het iTunes-venster slepen en neerzetten op de naam van uw iPod in de meest linkse deelvenster (onder het tabblad "Apparaten".)

8

Verbinding van uw iPod door te klikken op de "Eject" symbool rechts van de naam van uw iPod. De video kan nu worden bekeken op uw iPod.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer of de DVD die u bent bezig met het rip is schoon en vrij van vingerafdrukken of vlekken voordat u het invoegt in DVD-station van uw computer.
  • Het is zeer belangrijk om te begrijpen van het auteursrecht in uw land voordat u probeert te maken van een kopie van elke kopiëren beveiligd materiaal, inclusief DVD's u kan hebben gekocht of gehuurd. Het is waarschijnlijk illegale kopieën te maken van DVD's die u niet de eigenaar, zelfs voor persoonlijk gebruik, en het is wel degelijk illegaal te delen of verkopen van kopieën die u hebt gemaakt. Een argument kan worden gemaakt dat kopiëren DVDs voor persoonlijk gebruik op een draagbare mediaspeler kan worden toegestaan onder Fair gebruiken regels, maar dat zou vereisen onderzoek van uw kant. Bezoek het US Copyright office om jezelf te onderwijzen over dergelijke regels voordat u probeert om kopieën te maken van auteursrechtelijk beschermd materiaal in de Verenigde Staten.