How to Watch HD op een PCVeel van de hedendaagse meest populaire tv-zenders uitgezonden hun shows in 720p of 1080i high definition-formaat. Er zijn een aantal verschillende manieren om naar te kijken van uw favoriete HD TV-shows en films op uw computer met behulp van een verscheidenheid van digitale video diensten.

Instructies

Amazon Video

1

Open de webbrowser van uw computer en ga naar de startpagina van Amazon Video On Demand. Invoergegevens naar de naamwoord van de TV-show of film die u wilt bekijken in het dialoogvenster aan de bovenkant van het scherm en druk op 'Zoeken'.

2

Klik op de naam van de TV-show of film die u wilt bekijken. Selecteer "HD TV" onder de rubriek getiteld "Beschikbaar Seasons" om ervoor te zorgen dat uw download in hoge definitie. Zoek de specifieke aflevering die u wilt kopen en zet een vinkje in het dialoogvenster naast de naam van de aflevering aan de rechterkant van het scherm. HD-video's zijn in het algemeen, geprijst bij $2.99 per aflevering.

3

Klik op het tabblad "Buy geselecteerde Episodes met 1-Click" bovenaan rechts van het scherm en wacht als uw aankoop wordt verwerkt. Volg de instructies op het scherm een Amazon.com account aanmaken als u niet al een hebt en voer een geldige credit cardnummer.

4

Druk op de groene "Watch Now"-knop op de bovenkant van het scherm om te beginnen kijken naar uw HD-video.

iTunes

5

Downloaden van de iTunessoftware en installeer het op uw PC-computer. Zoek het itunespictogram op uw PC bureaublad en dubbelklik erop om te starten van de software. Klik op het tabblad getiteld "iTunes store" op de linkerkant van het scherm te lanceren de digitale muziek en video downloads winkel.

6

Invoergegevens naar de naamwoord van de film/tv-show die u wilt downloaden in het zoekveld in de rechterbovenhoek van het scherm en druk op de "Enter" toets op het toetsenbord van de computer. Klik op de naam van de video die u wilt downloaden en druk op de tab "HD kopen" voor de aankoop van de video als een high-definition MP4 bestand. Voer uw iTuneswachtwoord, desgevraagd, om de aankoop te voltooien.

7

Ga naar de linkerkant van het scherm en klik op de "TV-Shows" of "Films" tabblad afhankelijk van het type video die u hebt gedownload om toegang tot al uw gedownloade video. Deze tabbladen bevinden zich onder de rubriek getiteld "Bibliotheek". Dubbelklik op de naam van de video die u hebt gedownload om te beginnen met afspelen van HD-video.

Hulu

8

Start de webbrowser van uw computer en ga naar de startpagina van Hulu. Ingang de naam van de TV-show die u bekijken in het veld wilt "Search" gelegen in de rechterbovenhoek van het scherm en druk op "Enter".

9

Klik op de naam van de bijzondere aflevering van de TV die u wilt bekijken. Wachten als een 30-seconde reclame wordt gespeeld.

10

Klik op de knop "Video-instellingen". Vink het selectievakje naast de optie met een adellijke titel "720 p" en druk op "Update" om de video te streamen in hoge definitie. Beweeg de cursor uit de video om te minimaliseren van het menu "videoinstellingen" en geniet van uw HD-video.