How to Watch films van een Laptop op je TV via S-Video

How to Watch films van een Laptop op je TV via S-Video


Laptops mogelijk om video's spelen prima, maar soms wilt u bekijken van een film of televisie show met een groep vrienden op uw computer opgeslagen. In dergelijke gevallen kunt u uw laptop kunt aansluiten op uw TV met een S-Video kabel. Het proces is eenvoudig en vereist geen speciale kennis van de televisie of computer niet alleen. Je hoeft alleen maar een S-Video-kabel, evenals een TV en laptop met S-Video-poorten.

Instructies

1

Sluit een S-Video-kabel aan op uw laptop. De kabel heeft aan de ene kant, een vier-prong ronde stekker die is gekoppeld aan een witte (audio) en één rode (ook audio) pinnen. Sluit het andere uiteinde van de S-videokabel op de S-Video Out poort aan de zijkant of achterkant van uw computer.

2

Voer de S-Video-kabel van uw laptop op uw televisie. Bevestig de vier-prong ronde stekker van de kabel in de achterkant van de TV via de S-Video In-poort. Dit zal de overdracht van video vanaf uw laptop op uw televisie.

3

Audio van de overdracht van uw laptop naar uw TV als u dat de macht van de laptop luidsprekers denkt zal volstaan en zou u liever geluid horen via de luidsprekers van uw TV. De witte audio en rode audio uitsteeksels van de S-Video-kabel aansluiten op de RCA-poorten op de achterzijde van uw TV. Deze poorten zijn geel, rood en wit van kleur. Steek de witte audio pinnen van de S-Video kabel in de witte poort op uw TV en sluit de rode audio pinnen op de rode poort op uw TV.

4

Zet uw laptop en uw TV. U ziet uw laptop de informatie op uw TV. Als dat niet het geval is, druk op de "Input"-knop op uw afstandsbediening aan cyclus door de beschikbare video-ingangen, totdat je het land op de juiste is. Ook moet er een "Input"-knop op het gezicht van de TV zelf die dezelfde functie dient.

5

Begin met het afspelen van uw video. Als het niet werkt, Controleer uw kabelaansluitingen op zowel uw TV en laptop en probeer het opnieuw.