How to Watch DVDs op een Pentium II-Laptop

Hoewel computers met Pentium II-processor de CPU kracht nodig om DVD films te spelen hebben, hebben veel computers uit het tijdperk van de Pentium II geen software geïnstalleerd voor deze functie. Dit kan laat je afvraagt wat te doen als u onlangs een DVD-ROM-station voor uw laptop Pentium II gekocht hebt. De oplossing is het installeren van VLC Media Player voor toneelstuk DVDs op uw laptop Pentium II.

Instructies

Installeren van VLC mediaplayer

1

Ga naar de website van de VLC Media Player met behulp van de koppeling in de sectie van de bronnen van dit artikel. Klik op de downloadlink aan de rechterkant van de pagina en sla het bestand op uw bureaublad. Dubbelklik het bestand om te beginnen.

2

Selecteer 'English' als de installatietaal van uw en klik op "Volgende".

3

Lees de software license agreement. Als u akkoord met de voorwaarden gaat, klikt u op "Ik ga akkoord."

4

Klik op "Next" en klik op "Install". De bestanden die nodig zijn om het VLC mediaspeler in werking stellen zal worden uitgepakt en gekopieerd naar de harde schijf van de computer. Klik op "Finish" en het programma zal lanceren.

5

Plaats de DVD in uw DVD-ROM-station.

6

'Bestand' in VLC Media Player, klik op "Open Disc".

7

Klik in het keuzerondje met de naam "DVD (menu's)" om te spelen de DVD met de oorspronkelijke menu's en typ de stationsaanduiding van het DVD-ROM-station in het vak "Naam van het apparaat." De stationsaanduiding is meestal "D:."

8

Klik op "OK" om te spelen de schijf.