How to Watch DVDs op een iPodEigenaren van iPods kunnen hun DVD-bibliotheek converteren naar MPEG-4 bestanden om naar te kijken op hun hand-held apparaten. Volgens de website van Apple, kan iPod klassiekers houden tot 200 uren van video op een harde schijf van 160 GB. Laden van video's op een iPod werkt op dezelfde manier die laden muziek op een iPod werkt. De iPod wordt gesynchroniseerd met iTunessoftware en bestanden uit de iTunes-bibliotheek ontvangt. ITunes scheurt bestanden van cd's, maar doet niet rippen bestanden van DVD's.

Instructies

WinX Gratis DVD Ripper

1

Download en installeer de gratis DVD rippen software van de website van WinX DVD (zie bronnen). Stormloop naar de software.

2

Plaats de DVD die u wilt decoderen in uw computer. Klik op "DVD Disc" voor het laden van de DVD in de software en klik op 'OK'.

3

Klik op "MP4" aan de onderkant van het scherm. Selecteer de waarde voor "Beeldkwaliteit" door te klikken en slepen met de muis over het nummer. Typ een waarde tussen 700 Kbps en 1000 Kbps, afhankelijk van de gewenste videokwaliteit en de beschikbare tijd hebt voor de codering.

4

Klik en sleep de muis over het bedrag van de "Breedte" naast "videoresolutie." Typ in een waarde van 320 pixels of minder. De waarde voor de gordelhoogte wordt automatisch aangepast.

5

Klik op "Start". Dubbelklik op de map van de harde schijf waar u de software voor het verzenden van het gedecodeerde bestand. Klik op "OK" om het proces te starten.

Gratis Star DVD Ripper

6

Download en installeer de gratis rippen software van Vrije Star (zie bronnen). Stormloop naar de software.

7

Plaats de DVD in het DVD-station van uw computer. Klik op "Open DVD" Schakel station "D:" voor bestand decoderen.

8

Klik op het tabblad "Algemene opties" aan de onderkant van het scherm. Klik op het drop-down menu naast 'Profiel' en sleep de muis naar "MPEG4."

9

Klik op "Bladeren" naast "Output." Dubbelklik op de map van de harde schijf waar u de software om de afgewerkte bestand te verzenden. Klik op "Rip" aan de onderkant van het scherm. De bar "percentage voltooid" zal uw voortgang.

DVD Video Soft Gratis Studio

10

Download en installeer DVD Decrypter en de aparte Video Converter van DVD Video Soft (zie bronnen). De decoderen software uitvoeren.

11

Plaats de DVD die u wilt decoderen. Klik op het drop-down menu naast 'Bron' en kiest u uw station "D:". Klik op "Bladeren" naast "uitvoermap" en dubbelklik op de map van de harde schijf waar u wilt dat uw video. Klik op "Opslaan naar PC."

12

Het omzetten van software worden uitgevoerd. Klik op "Video" om te openen van de browser van een harde schijf en dubbelklik op de gedecodeerde DVD in de map waar u het heeft opgeslagen. Klik op "naar MP4" en "OK" om het bestand te converteren.

13

Sluit uw iPod aan op een USB-poort op uw computer. Sleep het geconverteerde DVD-bestand naar uw iTunes-bibliotheek of direct naar je iPod aan de linkerzijde van het scherm.

Tips & waarschuwingen

  • Experimenteren met de Kbps snelheid van de kwaliteit van uw video. Video voor de iPod moet hebben een resolutie van 320 x 240 pixels. Het omzetten van video naar "iPod" of "MP4" formaat zal het comprimeren van video naar deze resolutie automatisch in de meeste software.