How to Watch DVDs op een Acer-Laptop

Gevestigd in Taiwan en met hoofdkantoor in Xizhi, Taipei County, is Acer een multinationale elektronica en computerbedrijf dat is gespecialiseerd in betaalbare laptop en desktop computers. Vele Acer laptop modellen bieden een optisch station kan zowel cd's en DVD's afspelen. Bent u de eigenaar van een nieuwe Acer-laptop, kunt u uw nieuwe notebook-computer instellen om af te spelen van uw favoriete DVD's in slechts enkele minuten.

Instructies

1

Zoek de optische-schijfeenheid op de rechterkant van uw Acer Laptop. Kijk voor het gemakkelijk herkenbaar "DVD"-logo. Merk op dat als uw optische station niet de "DVD"-logo hoeft, u niet in staat om naar te kijken van DVD's op uw laptop zult zoals uw optische-schijfeenheid alleen geschikt is voor het afspelen van cd's.

2

Druk op het kleine knopje op de optische-schijfeenheid te openen. Verwijder eventuele cd links in de optische-schijfeenheid, indien van toepassing.

3

Plaats een DVD, etiket naar boven, in de lade van de optische-schijfeenheid. Druk zachtjes op de optische-schijfeenheid met de toppen van je vingers om het te sluiten.

4

Wacht totdat een dialoogvenster wordt weergegeven waarin u wordt gevraagd hoe u zou willen openen de DVD in de optische-schijfeenheid. Selecteer de mediaspeler van uw keuze uit het dialoogvenster de drop-down menu en klik op "Open".

5

De DVD-besturingselementen gebruiken aan de onderkant van het scherm van uw laptop te spelen, pauzeren, stoppen, terugspoelen of vooruitspoelen van de DVD als gewenst.

Tips & waarschuwingen

  • Wijzig de instellingen op uw Acer laptop om automatisch afspelen van DVD's die worden ingevoegd in de optische-schijfeenheid. Klik op de Microsoft Windows "Start" knop en selecteer "Configuratiescherm" uit de gepresenteerde opties. Kies "Hardware," gevolgd door "Geluid" van het menu van het Configuratiescherm. Schakel de optie de DVD autoplay functie in te schakelen.