How To View & verwijderen adresbalk geschiedenis

Microsoft Windows bevat de Internet Explorer-browser, die houdt van een kopie van uw Web-browsen geschiedenis. Het doorbladeren geschiedenis kunt u snel navigeren naar een pagina die u hebt bekeken op een eerdere datum. Voor mensen die het verkopen van een computer of met behulp van een computer op het werk, kan u wilt weergeven en schakel de geschiedenis om te voorkomen dat anderen deze weer te geven. Dit kan worden bereikt in de eigenschappen voor de Web-browser.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop op uw computer. "Helemaal programma", klik op de snelkoppeling 'Internet Explorer'. De snelkoppeling opent u de browser op uw computer.

2

Klik op de "Tools"-knop op de rechterbovenhoek van de browser. Klik op de knop breidt opties in een menu. Klik op het "Internet Options" menu-item om uw browser eigenschappenvenster te openen.

3

Klik op de knop 'Instellingen' in de sectie van de "Browser History" van de belangrijkste tabblad 'Algemeen'. Met deze knop opent een nieuw venster. Als u wilt uw browsegeschiedenis bekijken zonder te verwijderen van de geschiedenis, klikt u op de knop "Bestanden weergeven". Met deze knop opent een venster voor het bekijken van uw het doorbladeren geschiedenis.

4

Klik op de knop "X" in het "Bestanden weergeven" venster terug te keren naar het venster van de geschiedenis van de voornaamste grazen. Klik op "Bestanden verwijderen" knop om de bestanden uit uw browsegeschiedenis verwijderen. Klik op "Ja" om te bevestigen dat u wilt verwijderen van de bestanden.

5

Klik op "OK" in het eigenschappenvenster om dit te sluiten. De browsegeschiedenis weergegeven niet meer in de adresbalk wanneer u een adres typt.