How to View gedeelde muziek op iTunesDelen van muziek in iTunes is een manier om de muziek opslaan op één computer in een huishouden en kunnen luisteren op een andere computer in hetzelfde netwerk. Delen op iTunes kunt ook afspeellijsten (lijsten van verschillende nummers gegroepeerd) delen.

Instructies

1

Open iTunes.

2

Klik op "Bewerken" op de menubalk aan de bovenkant, en klik op 'Voorkeuren'. Een nieuw venster wordt geopend.

3

Klik op "Delen" op de bovenkant van het nieuwe venster, en een nieuwe reeks van opties onder die moet verschijnen. Selectievakje "Kijk voor Shared Libraries" o Bekijk andere bibliotheken die worden gedeeld op uw netwerk.

4

Klik op 'Delen mijn bibliotheek in mijn lokale netwerk' en vervolgens 'Hele Library delen' als u wilt delen al je eigen bibliotheek. Anders, kunt u alleen bepaalde afspeellijsten delen door controle op 'Geselecteerde afspeellijsten delen' en vervolgens controleren die u wilt delen.

5

Klik op "OK" in de bodem van het venster nadat u uw selectie hebt aangebracht. Om te zien gedeelde muziek, moet er ten minste één andere computer in hetzelfde netwerk, en deze computer moet ook het delen van muziek.

6

Vouw het nieuwe tabblad van de "Delen" gelegen in de kolom aan de linkerzijde van het hoofdvenster van iTunes (waar uw bibliotheek en afspeellijsten zijn) door ervoor te zorgen dat de pijl aan de linkerkant van het is naar beneden (als het niet klikt u op het een keer). Nu ziet u de gedeelde muziek van andere mensen. Bijvoorbeeld, als John's muziek werden gedeeld, zou je nu zien een pictogram met de naam "John's bibliotheek." Klik op het pictogram voor de gedeelde bibliotheek van de persoon, en iTunes zal verbinden en u toelaten om te bekijken en beluisteren van muziek van John's.