How To View AVG Toolbar Search History

Het Internet is een prachtige plek om te kijken voor bijna alles. Er is meer informatie online nu dan in alle boeken in de wereld. Helaas heeft dit veel een nadeel. Het kan moeilijk te vinden precies wat u zoekt en, als u het vindt, het kan moeilijk zijn om terugvinden als u het niet opslaat. Als u verliest een site die u hebt bezocht, is het beste te doen ding naar uw zoekgeschiedenis te vinden.

Instructies

1

Open Internet Explorer. Ga naar de "View", dan "Explorer-balken" en klik "History." Een venster wordt geopend aan de linkerkant die u toelaat om de geschiedenis weergeven met naam, datum bezocht of meest bezocht. Doorlopen om te vinden wat je wilt.

2

Open Firefox, selecteer "Geschiedenis" en klik op "Bekijk alle geschiedenis." De sites zal worden georganiseerd in het linkervenster op datum bezocht, maar u kunt dit aanpassen om te Selecteer de sites die u hebt bezocht vandaag, deze week of deze maand.

3

Open AOL. Klik op "View" en selecteer "History." Het venster dat opent hier staan de sites bezocht, het aantal keren dat u hen bezocht, en toont een kleine miniatuur van de site.