How to Upgrade van Windows 98 naar Windows 98 Tweede editie

How to Upgrade van Windows 98 naar Windows 98 Tweede editie


Windows 98 was één van de eerste werkende systemen die Microsoft ontwikkeld dat een aanzienlijke uitbreiding van Microsoft DOS was. Toen het werd uitgebracht, het vervangen van het besturingssysteem Windows 95 en is ontworpen om de kwesties die met de 95 programma ontdekt. Kort nadat Microsoft het besturingssysteem weduwen 98 vrijgegeven, Windows 98 Tweede editie uitgebracht met de "SE" staan voor "Second Edition". De upgradeprocedure kwam met diverse upgrades, zoals Internet Explorer versie 5. Als u Windows 98 gebruikt, kunt om te upgraden naar Windows 98 Tweede editie.

Instructies

1

Sluit uw computer naar een externe harde schijf met een USB-kabel. Schakel uw computer in en wacht tot het erkennen van het opslagapparaat.

2

Kopieer software of programma's die u niet wilt dat naar risico lopen, samen met eventuele foto, film en video-bestanden naar de externe harde schijf. Om dit te doen, openen van de computer "Explorer" door te drukken op "Windows" + "E." U ziet nu de beschikbare stations op uw computer en de mappen of bestanden van uw harde schijf naar de draagbare harde aandrijving kunt slepen.

3

Open de lade van de schijf op de computer en plaats de cd van Windows 98; Sluit de disclade. Wacht totdat de upgrade bevestigingsvenster moet worden weergegeven.

4

Klik op "Ja" in het bevestigingsvenster dat om te beginnen met het upgraden van uw Windows 98-systeem naar Windows 98 Tweede editie, en selecteer de standaard installatie menuopties in de volgende menu's.

5

Start de computer opnieuw op nadat de installatie voltooid is. U zal nu kunnen zijn om de bestanden die u back-up op uw draagbare harde schijf terug naar uw computer te verplaatsen.