How to Upgrade naar breedbandinternet met de Embarq 660-serie

De Zyxel 660-serie is een router/modem geboden door CenturyLink, die samengevoegd met Embarq Internet service. Als u uw breedbandinternet te upgraden, Embarq u de modem met een zelfstandige installatiekit stuurt. Aansluiten van je ZyXEL 660 serie volgt soortgelijke stappen naar elke DSL modem setup. De ZyXEL 660-serie is een router en modem gecombineerd, wat betekent dat u hoeft geen twee aparte apparaten. De modem kunt u ofwel het uitstoten van een draadloos signaal voor andere computers in het huis of te "hard-wire" de computer naar de modem.

Instructies

1

Sluit de DSL-filters de ZyXEL modem voorzien in alle beschikbare telefoonaansluitingen in uw huis. De gegevens van de Internet in uw huis komt rechtstreeks op de modem, die zorgt voor een duidelijke Internet en telefoon verbinding filtert DSL routes. Het filter stekkers direct op uw telefoon stopcontact. U zal nog steeds zitten kundig voor uw vaste telefoon aansluiten in het filter.

2

Sluit uw ZyXEL aan op een stopcontact van de telefoon met behulp van het telefoonsnoer verstrekt. Sluit de meegeleverde ethernetkabel (groter dan een telefoonsnoer) in de achterkant van het modem met het label 'Internet'. Sluit het andere uiteinde van de ethernetkabel aan op de achterkant van de beschikbare Ethernet-poort van de computer.

3

Sluit de modem in het dichtstbijzijnde stopcontact met behulp van het netsnoer van de adapter geleverd. Herstart uw computer.

4

Controleer of uw computer een draadloze adapter door te navigeren naar "Start" "Configuratiescherm", "Netwerk en deelneming midden," Klik "Adapterinstellingen wijzigen" op het linker paneel gelegen. Controleer of de "Wireless Network Connection" en "LAN-verbinding" is ingeschakeld. Rechtsklik met de muis en selecteer "Enable" als de verbinding is uitgeschakeld.

5

Open uw internetbrowser en ga naar 192.168.2.1. Een netwerk beheer portaal zal open een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen. Voer "1234" voor het wachtwoord en klik op "login". U zal worden ertoe aangezet om het standaardwachtwoord te wijzigen.

6

Klik op "Wizards Set-up." De router zal zelf configureren en uitvoeren van een test om te controleren of uw verbinding met het Internet.