How to Upgrade Internet Explorer op Sony Vaio

How to Upgrade Internet Explorer op Sony Vaio


Microsoft Internet Explorer is de eigen internetbrowser die wordt geleverd bij het besturingssysteem Microsoft Windows. Bij elke volgende versie van Microsoft Internet Explorer, nieuwe functies zoals de surfen sessie herstel, omgekeerde compatibiliteit met websites ontworpen voor oudere browsers, zijn gratis add-ons en verbeterde beveiligingsfuncties opgenomen ter verbetering van de Internet het doorbladeren ervaring. Het upgrade proces geldt niet alleen naar de Sony Vaio, maar ook naar alle andere computers met behulp van het Windows-besturingssysteem.

Instructies

1

Klik op de link opgenomen in de sectie van de bronnen van dit artikel brengt u naar de introductiepagina van Microsoft Internet Explorer.

2

Klik op de knop nu downloaden. (Klik niet op de Downloads-link aan de bovenkant van de pagina. Dit brengt u naar alle beschikbare downloads voor het Windows-besturingssysteem.)

3

Selecteer uw land of regio in het menu aan de linkerkant.

4

Selecteer uw besturingssysteem uit het menu aan de rechterkant. Zodra u dit hebt gedaan, zal u worden gebracht naar de downloadpagina.

5

Lees de informatie vermeld op de downloadpagina en, wanneer u klaar bent, klikt u op de downloadknop.

6

Sla het bestand op uw bureaublad voor gemakkelijke toegang. Zodra het downloaden voltooid is, dubbelklik op het .exe-bestand om te beginnen met de installatie.

7

Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien verwerken.