How to Uninstall vlot

Vlot kunt toevoegen en verwijderen van items op het menu van de laars van de computer, het standaardbesturingssysteem wijzigen, back-up uw instellingen en uw bootloader herstellen als dit beschadigd raakt. Nadat u de gewenste wijzigingen aanbrengt, kunt u de vlot-programma van uw computer verwijderen. Verwijdert, vlot doet niet teruggezet een van de wijzigingen die u hebt aangebracht in uw boot-menu, zodat moet u alle benodigde wijzigingen voordat u verdergaat met het verwijderingsproces.

Instructies

1

Klik op 'Start' en 'Configuratiescherm'. Selecteer de optie 'Een programma verwijderen' onder de kop "Programma's" aan de linkerzijde van het venster.

2

Selecteer uw versie van vlot in de lijst van de namen van het programma en klik op "Verwijderen".

3

Klik op de "Uninstall" knop aan de onderkant van de wizard verwijderen, en klik op "Close" nadat vlot is voltooid verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • Vlot verwijderen verwijdert niet alle wijzigingen die u hebt aangebracht in de Windows bootloader. Als u ge├»nstalleerd vlot de NeoGrub bootloader maar niet langer nodig hebt, open vlot eerst en klik op de knop "Boot Menu bewerken". Klik op het tabblad "NeoGrub" onder "Operating Systems", en "Verwijderen" om te verwijderen van de speciale bootloader.