How to Unhide App op Facebook

How to Unhide App op Facebook


De sociale netwerksite Facebook omvat vele toepassingen van andere leveranciers, uit luchtige enquêtes tot games en dating apps. Als een van je Facebook-vrienden regelmatig gebruik maken van een app, kan de app deze activiteit boekt in de Nieuws-feed op uw Facebook startpagina. Sommige gebruikers moe van constante updates en verzoeken van bepaalde apps en beslissen om ze te verbergen in de Nieuws-feed. Als u eerder een app hebt verborgen maar nu wilt ontvangen updates weer, u kunt "zichtbaar maken" app door uw Facebook homepage-instellingen te wijzigen.

Instructies

1

Start uw webbrowser en log in op uw Facebook-account.

2

Klik op de "Meest recente" link aan de bovenkant van de Nieuws-feed in uw Facebook startpagina.

3

Klik nogmaals op de "Meest recente" link. Selecteer "Opties bewerken" uit het drop-down menu. Hierdoor wordt een dialoogvenster met een lijst van alle apps, pagina's en vrienden die u eerder hebt aangegeven dat te verbergen in de Nieuws-feed weergegeven.

4

Klik op het pictogram "X" naast de toepassing die u wilt "weergeven". Hiermee verwijdert u de app uit de verborgen lijst.

5

Klik op de knop "Opslaan". De app verschijnt nu updates in uw Nieuws-feed.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt de app weer verbergen, beweeg de muisaanwijzer over een update van de app in uw Nieuws-feed en klik op het pictogram van de 'x' in de rechterbovenhoek van de update. Selecteer "Verbergen alle uit" in het drop-down menu.