How to Undelete en herstellen verwijderde bestanden uit Windows-besturingssysteem

How to Undelete en herstellen verwijderde bestanden uit Windows-besturingssysteem


Dit artikel bevat tips over hoe te herstellen verwijderde bestanden bij het gebruik van windows.

Instructies

1

Hebt u ooit een bestand alleen om later te ontdekken dat je het nodig hebt verwijderd? De meesten van ons hebben dit gedaan. Er zijn manieren om verwijderde bestanden te herstellen. Hieronder een paar tips en trucs voor succesvolle bestandsherstel bij het gebruik van de windows xp-besturingssystemen.

2How to Undelete en herstellen verwijderde bestanden uit Windows-besturingssysteem


De eerste stap in vijl verhaal halen is geen paniek! In de meeste gevallen kan een verwijderd bestand worden hersteld. Wanneer u een bestand verwijdert wordt het verplaatst niet daadwerkelijk verwijderd. Het komt uit de map met bestanden, maar is nog steeds in uw systeem.

3How to Undelete en herstellen verwijderde bestanden uit Windows-besturingssysteem


De eerste plaats om te beginnen uw zoektocht naar een verwijderd bestand is in de Prullenbak. Wanneer een bestand wordt verwijderd, wordt het verzonden naar de vuilnis vouwblad. Zolang u niet geleegd de Prullenbak kunt u uw bestand vanaf deze ophalen.

4How to Undelete en herstellen verwijderde bestanden uit Windows-besturingssysteem


Als u de Prullenbak geleegd kunt u het geschrapte dossier waarschijnlijk nog herstellen. Een verwijderd bestand wordt eigenlijk nooit "verwijderd" het ligt slechts op een andere locatie. Dit betekent dat u wellicht een beetje harder werken om het te vinden, maar zeker niet betekent dat u het bestand niet herstellen. Uw computer herkent een verwijderd bestand als ruimte die niet langer nodig is. Het zich voorbereidt op het hergebruik van de ruimte, maar lang duurt daarbij. Dus, zolang u niet een langere periode van tijd wachten voordat u probeert op te halen van het bestand dat het kan worden gedaan.

5

U zult waarschijnlijk het gebruik van de software van de terugwinning van het dossier om uw verwijderde bestanden te herstellen. Dit type software kan een diepe systeem zoekopdracht. Het kan alle gebieden van uw PC te vinden van de verloren gegevens zoeken. Er zijn enkele prachtige opties zoveel software van de gegevensterugwinning. U kunt kiezen uit programma's zoals Windows Data Recovery Software, de Software van de terugwinning van NTFS-gegevens en vette Software van de terugwinning van de gegevens. Er zijn verscheidene anderen op de markt. Deze gewoon lijken te zijn enkele van de beste keuzes.

6

Als u zoekt om je heen ook gratis versies van de software van de terugwinning van het dossier vindt. Doe je onderzoek en kies degene die je het meest comfortabel met. Die ooit u ook kiest, u kunt er makkelijker nu, wetende dat er een manier om uw verloren gegevens te herstellen.