How to Undelete een AVG Toolbar Search History

How to Undelete een AVG Toolbar Search History


U hebt eerder op TV gezien: iemand een essentieel bestand verwijdert van een computer, en de held heeft slechts een minuten--als niet seconden--te herstellen en de wereld redden. In het echte leven, zodra u uw zoekgeschiedenis van uw browser van het web wissen, is het niet altijd zo gemakkelijk om te herstellen. "Delete AVG Toolbar search history" opties zijn er om uw privacy te beschermen, maar als u een geschiedenis van het onderzoek die u nog moet per ongeluk verwijdert, kunt u proberen te undelete de dossiers met de Time Machine hebt u een Mac of Systeemherstel hebt u een PC.

Instructies

Undelete zoekgeschiedenis op een Mac

1

Open een Finder-venster.

2

Selecteer uw gebruikersaccount in de sectie 'Locaties'.

3

Open de map "Bibliotheek", en open vervolgens de map 'Safari'.

4

Klik op het pictogram van de "Time Machine" bevindt zich op de onderste pictogram lijst.

5

Selecteer de datum waarnaar u wilt herstellen van uw systeem. Vergeet niet dat u herstellen naar een punt wilt voordat u verwijderd het AVG Toolbar search history. Bijvoorbeeld, als u verwijderd het AVG Toolbar search history vijf dagen geleden, kies een datum ten minste vijf dagen in het verleden.

6

Klik op de "History.plist"-bestand en klik vervolgens op 'Herstel'. Selecteer ' vervangen ' uit het venstermenu dat verschijnt.

7

Sluit het dialoogvenster tijdmachine en open uw Safari-webbrowser.

8

Selecteer de optie "Geschiedenis" in het Safari-menu te zien als de verwijderde bestanden er.

Undelete zoekgeschiedenis op een PC

9

Klik op de knop "Start".

10

Voer "Systematiek weergeven" in het zoekvak.

11

Kies "Systematiek weergeven" in de lijst die verschijnt, en bieden de beheerder bevestiging wachtwoord indien nodig.

12

Kies het herstelpunt dat u wilt het systeem terug te keren naar. Vergeet niet om een datum voorafgaand aan degene waarop u verwijderd het AVG Toolbar search history te selecteren.

13

Klik op "Finish".

14

Herstart uw computer en open vervolgens uw Internet-browser om te controleren of de zoekgeschiedenis is succesvol hersteld.

Tips & waarschuwingen

  • Hoe eerder u handelt nadat je je realiseert dat u hebt verwijderd van een belangrijke zoekgeschiedenis, hoe beter uw kansen op succes.
  • Als het is essentieel dat u een AVG Toolbar search history undelete en hebt u geen geluk restoring op jezelf, kunt u het verzenden van de harde schijf naar een data recovery service-- maar verwachten te betalen fraai.