How to Undelete E-mails in Outlook Express

U gewoon magere via een e-mail en onmiddellijk verwijderen hebt geklikt. Even later, realiseert je je dat je vergat te schrijven iets die u nodig ter welk elektronische post. Nu u gefrustreerd bent en rekken van je hersenen proberen om erachter te komen hoe te herstellen van dit e-mailbericht. Per ongeluk verwijderen van een e-mail is gemeenschappelijk. Gelukkig, met Outlook Express, het zal niet een probleem.

Instructies

1

Open Outlook Express vanuit het menu Start; laat het volledig geladen.

2

Dubbelklik op "Verwijderde berichten" zodat uw verwijderde berichten venster geladen. Met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt herstellen. Selecteer 'Verplaatsen naar map'. Zodra het dialoogvenster map geopend is, selecteer Inbox. Selecteer OK. Als u niet uw boodschap in berichten verwijderd vinden, gaat u verder met stap 3.

3

Selecteer "mappenlijst" in het "Go" menu. Selecteer "Verwijderde Items" in het navigatiedeelvenster.

4

Selecteer 'Verwijderde Items herstellen' in het menu "Extra". U ziet nu een lijst met verwijderde mappen. Selecteer het e-mailbericht dat u wilt herstellen. Selecteer nu het pictogram met het label "Geselecteerde Items herstellen." Uw herstelde e-mailberichten zijn nu in uw berichten verwijderd. Zie stap 2 om ze te verplaatsen naar een andere map.