How to Turn op de Webcam voor een Asus Eee PC 900

How to Turn op de Webcam voor een Asus Eee PC 900


De ASUS Eee PC 900 is een Ultra-Verplaatsbaar PC heeft een 8,9-inch display en weegt minder dan vijf pond. In April 2008 aangekondigd, toen een opvallende functie de solid-state schijf die gebruikmaakt van de netbook voor snellere prestaties en verbeterde stabiliteit. De netbook is gericht op het surfen op het Internet voor onderweg als het functies draadloze connectiviteit functies en een 1.3 megapixel webcam waarmee webconferenties. Voordat u de webcam gebruikt, moet u inschakelen met behulp van de ASUS Eee PC lade Utility, die ASUS heeft ingebouwd in elk 900 model.

Instructies

Webcam gebruiken

1

Klik op de knop met de pijl aan de linkerzijde van het gebied met meldingen te onthullen alle pictogrammen. Hier vindt u het systeemvak op de taakbalk van Windows in de buurt van de klok.

2

Zoek en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de ASUS Eee PC lade Utility op de uitgebreide berichtgebied te zien van een menu met de keuzes van de verschillende resolutie en andere opties. Het pictogram ziet eruit als een klein rechthoekig scherm met een diagonale lijn onder te verdelen.

3

Klik op de "Uitschakelen Camera" item als het is ingeschakeld. Deze beurt zal de webcam aanzetten zodat u het in ondersteunde toepassingen te activeren gebruiken kunt.

Tips & waarschuwingen

  • Als u problemen ondervindt bij het vinden van de ASUS EeePC lade Utility, beweeg je muis over een pictogram en wacht op de "tooltip" te verschijnen. Dit zal onthullen de naam van het pictogram.
  • Het uitschakelen van de camera wanneer u deze niet gebruikt minimaliseert energieverbruik, die belangrijk is bent u op accustroom werkt.