How to Turn Off pop-upblokkering op IE7

Pop-upblokkering van Internet Explorer 7 is een ingebouwde tool die u toelaat om het blokkeren van pop-ups die uw Internet het doorbladeren ervaring kunnen onderbreken. In sommige gevallen geldt dit hulpprogramma bepaalde websites die pop-ups gebruiken om inhoud te leveren, soms tot het punt van onbruikbaar het renderen van de site. Als u een melding die zegt u moet pop-ups toestaan of uitschakelen van uw pop-upblokkering voor een site te laten functioneren zoals bedoeld, de site waarschijnlijk krijgen maakt gebruik van pop-upvensters in de inhoud ervan. Zodra u de ingebouwde pop-upblokkering in Internet Explorer 7 hebt uitgeschakeld, wordt de site zal normaal functioneren.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Internet Explorer' in het menu. Internet Explorer 7 wordt gestart.

2

Klik op de "Tools"-knop om het menu uitvouwen. Zoek en klik op "Pop-up Blocker" in het menu "Extra".

3

Selecteer "Turn Off pop-upblokkering" in het "Pop-up Blocker" menu. Internet Explorer 7 is niet meer ingesteld op het blokkeren van pop-upvensters op uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Schakel de pop-upblokkering in Internet Explorer 7 terug over het gebruik van hetzelfde menu gebruikt voor zwenking op vandoor.
  • Bepaalde software zoals werkbalken bevatten soms pop-upblokkeringsprogramma's van hun eigen land. Als u Internet Explorer 7's ingebouwde pop-upblokkering hebt uitgeschakeld en nog steeds niet pop-ups zien kan, probeer het uitschakelen van de ge├»nstalleerde werkbalken op uw browser hebt.