How to Turn Off Mail Redirect in Thunderbird

How to Turn Off Mail Redirect in Thunderbird


Mail redirect is een optionele extensie add-on beschikbaar voor het Mozilla Thunderbird e-mailclient. Het geeft de gebruiker de optie automatisch doorsturen of "bounce", een kopie van binnenkomende e-mails naar andere e-mailadressen. Het is handig in veel situaties, zoals mailing lijstbeheer. Deze uitbreiding is niet opgenomen in de Thunderbird-client standaard en handmatig moet worden geïnstalleerd. Deze stappen kunt u verwijderen als deze niet langer nodig, of niet meer als gevolg van software versie updates werkt.

Instructies

1

Open de Mozilla Thunderbird-client. Aan de bovenkant van het venster, klik op "Extra" en klik vervolgens op 'Invoegtoepassingen ' uit het menu dat verschijnt.

2

Wanneer het venster Add-Ons verschijnt, klik op het pictogram van een blauw raadselstuk aan de top, die "Extensions" eronder zegt.

3

Zoek de Mail Redirect-extensie in de lijst en selecteer deze door erop te klikken. Klik op de knop "Verwijderen", vervolgens herstarten van de Thunderbird-client om verwijderen te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Als u vindt dat de extensie die u gebruikt is achterhaald met een client-update, is het wellicht kunnen vinden een nieuwere, werkversie door te bladeren in de Mozilla extension library.
  • Deze uitbreiding werd ontwikkeld voor Thunderbird versie 0.7 en hoger.