How to Turn Off Firefox 3,66 AVG Toolbar Search History

Mozilla Firefox 3,66, slaat zoals andere browser programma, een geschiedenis van alle zoekopdrachten die u uitvoert met behulp van de browser. Hiermee kunt u toegang krijgen tot dergelijke zoekopdrachten en websites die eerder bezocht in Firefox via de adresbalk boven in de browser. Handmatig verwijderen van dergelijke informatie na elk gebruik is niet de enige manier om te wissen de browser geschiedenis. Instellen Firefox 3,66 automatisch verwijderen AVG Toolbar search history telkens wanneer die u de browser sluit beschermt uw privacy Web zoeken zonder een proces herhalen telkens wanneer die u klaar bent met het gebruik van Firefox.

Instructies

1

Open een browservenster van Firefox.

2

Klik op 'Extra' boven aan het geopende venster. Een menu druppels neer.

3

Selecteer 'Opties' in het menu. Een "" optievenster wordt geopend op het scherm.

4

Klik op het pictogram 'Privacy' aan de bovenkant van het venster. Klik vervolgens op het drop-down menu gelegen naast de "Firefox zal" rubriek. Kies "Nooit onthouden History" in het menu.

5

Klik op "OK" onderaan het venster "Opties". Vervolgens sluit u het browservenster van Firefox. Firefox zoekgeschiedenis is uitgeschakeld en de browser automatisch verwijderd AVG Toolbar search history telkens wanneer die u de browser sluit.