How to Track AVG Toolbar Search History door e-mailadres

How to Track AVG Toolbar Search History door e-mailadres


Een AVG Toolbar search history is een record van alle websites die u bezoekt en zoekopdrachten die u aanbrengt. Er zijn een paar manieren om te controleren uw geschiedenis. De meest voorkomende methode is het openen van uw browsegeschiedenis. Alle browsers hebben een optie waarmee gebruikers om een record van hun zoekopdrachten en bezochte Web-pagina's te bekijken. Echter, Google kunt u bijhouden van uw webgeschiedenis vanaf een andere computer, zolang u een Google (Gmail)-account hebt.

Instructies

1

Een account aanmaken met Google als u geen één door naar Gmail te gaan en te klikken op "aanmelden." De e-mail gebruikersnaam en het adres die u maakt zullen dezelfde degenen waarmee u zich aanmeldt bij uw Google-account.

2

Meld u aan bij uw Google-account (op «««https://www.google.com/accounts/) met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

3

Klik op "Web History" een record van uw Google-zoekopdrachten te zien. Wilt u deze dezelfde geschiedenis bekijken op een andere computer, dezelfde stappen aanmelden bij uw Google-account en te klikken op "Web History" op die computer.

Tips & waarschuwingen

  • De eerste keer die u gebruikt "Web History," zal het vallen onder de categorie "Try Something New" op de pagina van uw Google-account. Klik erop en selecteer vervolgens "Activeer webgeschiedenis." Daarna verschijnt het onder "Mijn producten" op de pagina van de hoofdrekening. Google houdt alleen zoekopdrachten via de zoekmachine van Google.