How to Teach Microsoft Paint Brush

Microsoft Paint, voorheen Paintbrush, is een fundamentele kunst computerprogramma dat wordt geleverd met Microsoft-besturingssystemen. De software is ontworpen voor de kunstenaar computer beginner om te leren van de basics voordat u naar meer ingewikkelde programma's. Leraren van Microsoft Paint kunnen starten door de functies uit te leggen en waardoor studenten om te oefenen.

Instructies

1

Toon studenten welke programmapictogram is verf en paint openen door te dubbelklikken op het pictogram. Veel studenten kunnen al weet het pictogram, maar nooit aannemen dat ze doen. Sommige studenten weet misschien niet Microsoft-besturingssystemen als ze worden gebruikt voor een ander systeem, of zij geen verf herkent.

2

Wijzen van het tekengebied op het scherm. Toon studenten het tekenveld door het tekenen van een lijn of afbeelding overheen. Het tekenveld is de doek.

3

Het lint aan de bovenkant van de pagina wordt uitgelegd. De studenten de opties op het lint weergeven en erop wijzen dat zijn de belangrijkste kenmerken die ze moeten bedenken. Studenten moeten weet waarheen voor vondst van potloden, penselen, functies en kleurselectie te typen op het lint.

4

Laten zien aan de studenten hoe een afbeelding opslaan. Opslaan van een afbeelding vereist de "Verf" knop in de linkerbovenhoek wordt getoond, die een rechthoekig pictogram is. Kies "Eigenschappen" uit het drop-down menu en vervolgens "Save".

5

Leren over de verschillende penseel, potlood en kleur opties beschikbaar. Tonen aan studenten wat elke penseel of potlood doen kan en hoe het werkt door het penseel of het potlood te selecteren en vervolgens tekening op de pagina waar de studenten de resultaten kunnen zien. Toon het gummetje tussen de penselen en potloden om studenten te leren hoe te wissen van de fouten.

6

Hoe studenten maken van aangepaste kleuren. Kleuren in verf zijn beperkt, maar het is mogelijk om een aangepaste kleur wilt maken. Open het drop-down menu en selecteer "Thuis." Klik op "Colors", dan "Bewerk kleuren". Selecteer kleuren van de regenboog kleur of aanpassen van de kleuren als voorkeurs- en selecteer 'toevoegen aan aangepaste kleuren."