How to Set Up Software voor een toetsenbord Logitech Ultra platte met sneltoetsen

Sneltoetsen kunnen in veel Logitech toetsenborden, met inbegrip van het ultra platte type worden geprogrammeerd. Programmeren van sneltoetsen kunt u toetsen op het toetsenbord voor functies hebt u de computer voeren veel aanpassen. Bijvoorbeeld, kon u een sneltoets aan de Firefox webbrowser starten programmeren. Logitech levert software die u hebt geïnstalleerd op hetzelfde moment als het toetsenbord. Binnen die software zijn besturingselementen waarmee u kunt doen het aanpassen.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op het bureaublad van uw computer. Kies 'Alle programma's ' of 'Programma's ' en kies de "Logitech SetPoint" software. SetPoint is muis van Logitech en toetsenbord management programma.

2

Selecteer het tabblad "Mijn toetsenbord" in de software en kies uw Logitech Ultra vlakke toetsenbord uit de drop-down lijst in het eerste deelvenster.

3

Kies de sneltoets die u wenst te programmeren in het tweede deelvenster.

4

Kies de taak die u zou doen als dat bepaalde toets uit te voeren wanneer u het drukt. Kies de taak uit het derde deelvenster; bijvoorbeeld, "lancering programma." Als u deze taak kiest, verschijnt een submenu.

5

Selecteer de gewenste optie in het submenu te openen; bijvoorbeeld: de Firefox Internet-browsersoftware die wordt weergegeven als een van de opties. Klik op "Apply" en vervolgens "OK."