How to Set Up RAS voor een Webcam 1

How to Set Up RAS voor een Webcam 1


Externe webcams kan nuttig zijn voor vele situaties. Nieuwe ouders kunnen gebruiken in plaats van traditionele babyfoons. Ze kunnen ook worden gebruikt om een oogje op uw huis terwijl je er niet bent. Er zijn verschillende stukken van de software die u kunnen helpen een externe webcam verbinding instellen met gemak en, mits u een Internet-verbinding en de juiste hardware hebt, kunt u afbeeldingen naar een andere computer of zelfs een mobiele telefoon streamen.

Instructies

1

Gebruik Fwink. Dit is een open-source webcamsoftware die compatibel is met Microsoft Windows XP, Vista en 7. Het is eenvoudig te installeren en configureren. U moet uw eigen externe webpagina instellen voor het streamen van het beeld met behulp van HTML-code. Dit externe webcam systeem werkt of je bent het zijvertrek filmen of toezending van een afbeelding uit een ander land. (Zie de referenties 1)

2

Gebruik WebCam Monitor. Hiermee geeft u gebruikers een live uitzending van wat de webcam is filmen. Je moet je computer het IP-adres om de dienst te activeren. Zodra u de juiste gegevens hebt ingevoerd, zal de software geven u een URL toegang, evenals een code. Dit in te typen, zal uw mediaspeler, waaruit de stroom zal activeren. U kunt ook e-mailwaarschuwingen die laat u weten wanneer de software detecteert de beweging in de video instellen. (Zie de referenties 2)

3

Gebruik EyeSpyFX. Deze Windows-compatibele software kunt u om webcam beelden online te bekijken. U kunt kiezen of u wilt de foto's te delen met de rest van het Internet of wachtwoord-beschermen hen voor uw het bekijken van alleen. Hebt u een Internet-browser op uw mobiele telefoon, ook kunt u de software voor het verzenden van afbeeldingen rechtstreeks naar uw handset wanneer u uit en ongeveer bent. (Zie de referenties 3)

Tips & waarschuwingen

  • Onlinebron Desk aandeel waarschuwt dat vertragingen met WebCam Monitor optreden kunnen als de afbeelding is gebufferd tijdens streaming.