How to Set Up QuickBooks voor een kinderdagverblijf

QuickBooks boekhoudkundige software omvat een eenvoudige Setup Interview waarmee gebruikers instellen en beginnen met behulp van een bedrijfsbestand in minuten. Tijdens het proces kan u kies een branche en ervoor dat QuickBooks en automatisch gemeenschappelijke inkomen en kostenrekeningen instellen. Hoewel kinderopvang of dagcentrum centra zijn niet specifiek genoemd, kan u kiezen voor een algemene service-industrie en nog steeds laten QuickBooks om het meeste werk voor u doen.

Instructies

1

Open QuickBooks en klik op 'Een nieuw bedrijf maken'. Toestaan dat de setup-interview met u begeleiden bij het ontwikkelingsproces van een bedrijf.

2

Typ uw bedrijfsgegevens in de toepasselijke velden. Omvatten uw naam, adres, telefoon-en faxnummers en e- en webadressen.

3

Kies "Andere service-gebaseerde industrie" in het "Industrie" drop-down menu. Selecteer een entiteittype zoals "Sole houder," "Partnerschap of LLC" of "Corporation" en het fiscale jaar van de toepassing drop-down menu's. Sla het bestand.

4

Antwoord op de volgende fase van vragen met betrekking tot uw bedrijfsactiviteiten. Vragen omvatten onderwerpen zoals aantal werknemers en de soorten facturen of betaalstaten die u van plan bent om naar klanten te verzenden. Eventuele wijzigingen die plaatsvinden na het interview setup kan worden gemaakt door het bedrijf voorkeuren bewerken.

5

Kies alle inkomsten en kosten accounts die worden gebruikt in uw bedrijf uit de drop-down menu. U kunt nieuwe accounts toevoegen op elk gewenst moment. Het interview setup is voltooid.

6

Elke werknemer, de leverancier en de klant aan de toepasselijke QuickBooks centra toevoegen. Klik op het menu "Lijsten", kies "Rekeningschema" en een nieuwe account telkens u oploopt een last in een nieuwe categorie toevoegen.