How to Set Up on line faxen naar mijn faxapparaat

Wilt u besparen op bedrijfskosten, zal vervolgens het elimineren van telefoonlijnen die zijn aangesloten op uw faxapparaat bezuinigen op de telefoon kosten. U moet zitten kundig voor een goedkoper of gratis, service-provider waarmee u kunt faxberichten verzenden en ontvangen via Internet zoeken.

Instructies

1

Sluit een Ethernet-kabel naar uw faxapparaat en uitvoeren op uw computer. Er moet pluggen die de andere stekker van de Ethernet-kabel op zowel het faxapparaat evenals de computer accepteert. Aantal faxmachines hebben zelfs USB-aansluitingen.

2

Open Microsoft Office Word (2003 of later). Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie om een faxbericht te verzenden. Indien u niet hebben ondertekend met een Internet fax serviceprovider, dan u direct zult worden genomen om een portal op het web waar u zich kunt aanmelden bij een provider. Veel serviceproviders geven u ook een gratis proefperiode zodat u kunt vertrouwd raken met alle diensten die je koopt. Het downloadgedeelte van de website krijgt u stapsgewijze instructies voor hoe u zich aanmeldt met de service, evenals een help-nummer te bellen in het geval dat u vragen specifiek voor de service hebt. Zorg ervoor dat als je gaat om faxen te verzenden vanaf meerdere computers dat van elke computer account is geregistreerd bij het Internet fax serviceprovider.

3

Voeg het stuurprogramma Microsoft Office Document Image Writer als er geen upgradepack beschikbaar. Als spraakherkenning beschikbaar is maar niet werkt, voert u het installatieprogramma van Office te verwijderen van het stuurprogramma. Voer het Setup-programma opnieuw als u wilt toevoegen van het stuurprogramma terug. Probeer de fax opnieuw te verzenden. Zorg dat Office Outlook geopend is wanneer u uw fax verzenden. Anders, de fax zal worden geplaatst in uw postvak uit totdat u Office Outlook opnieuw opent.

4

Controleer uw e-mail inbox. U moet een e-mail met uw dienstverlener van Internet fax hebt geregistreerd. Wanneer u een fax verzendt, krijgt u een e-mail die bevestigen zal dat een faxbericht is verstuurd vanaf uw computer. Een kopie van het faxbericht worden ook weergegeven in uw Microsoft Outlook items map verzonden.

5

Extra functies ontdekken. Sommige internetproviders fax kunnen verzenden en ontvangen van faxberichten via e-mail; Kies lokale of 0800 nummers; faxen verzenden vanaf mobiele apparaten zoals iPhones, Blackberrys, of andere smartphones; doen interlokale faxen; hebben van de opslag van de documenten van de on line fax; en maak aangepaste voorbladen die automatisch verzonden met uw gefaxte documenten.