How to Set Up NetGear WAN-Het instellen van een Netgear WAN (Wide Area Network) is een draadloze router van Netgear verbinden met uw modem voor het uitzenden van een signaal genaamd Wi-Fi (Wireless Fidelity) die u toelaat om computers en andere toegelaten WI-FI-apparatuur aansluiten op uw draadloze netwerk. Dit geeft u de mogelijkheid om te verplaatsen rond uw huis of kantoor zonder wordt verbonden met draden en het ook kunt u het Internet uitvoeren met één modem in plaats van meerdere modems.

Instructies

1

Schakel de modem en de router van Netgear door ze los te koppelen. Routers kunnen niet verbinden met het Internet wanneer aangesloten op een modem die is ingeschakeld, ook bekend als "hot swapping."

2

Verwijder de Ethernet-kabel van de Ethernet-poort, gelegen aan de achterzijde van uw computer. Als de computer niet met het Internet verbonden is, moet u deze stap overslaan.

3

Inspecteer de Modem om ervoor te zorgen dat het andere uiteinde van de Ethernet-kabel is aangesloten op de Ethernet-poort. Als niet is aangesloten, sluit u de Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort.

4

Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de WAN-poort bevindt zich op de achterkant van de Netgear-router.

5

Schakel de modem en zestig seconden wachten tot de modem volmachten op. Schakel op de Netgear-router in en wacht totdat de "Draadloze" licht verlicht.