How to Set Up meerdere schermen op één Computer

In deze wereld multitasking kan met meerdere schermen efficiënter maken. In plaats van voortdurend scrollen of minimaliseren van schermen, kunt u gewoon blik naar andere displays en terug naar de een die u bezig bent. Hier is hoe te stellen.

Instructies

1

Een tweede monitor te verkrijgen. Een gebruikte laptop zal werken. Het hoeft niet te worden in grote vorm.

2

Sluit de tweede monitor van de vertoning op de monitor-poort van uw computer.

3

Klik met de rechtermuisknop op de "Desktop" op het primaire scherm en klik op 'Eigenschappen'. Selecteer het tabblad"instellingen" in de eigenschappen voor beeldscherm op de doos van de dialoog. Klik op de "Display lijst" en selecteer "Externe Monitor." Als meerdere beeldschermen niet op de lijst, kan uw computer geen ondersteuning voor meerdere beeldschermen.

4

Kies de optie "Uit te breiden mijn Windows bureaublad naar deze Monitor" en klik op 'Toepassen'. Je bent nu klaar om windows op beide schermen en Vensters verplaatsen tussen de twee monitoren. U kunt zelfs windows over beide beeldschermen uitrekken.

5

MaxiVista downloaden als uw computer meerdere schermen niet ondersteunt. Deze software maakt het mogelijk voor een computer ter ondersteuning van meerdere beeldschermen. Echter, moet u beide beeldschermen aansluit op een netwerk.

6

Volg de aanwijzingen op de website van MaxiVista om het te installeren.

7

Houd in gedachten dat MaxiVista heeft beperkingen zoveel dingen die je op de tweede monitor doen kunt. Hoewel u kunt uw browser, berichten controleert en de tekstverwerker gebruikt, niet mogelijk u 3D-games draaien of dvd's bekijken. Het voordeel is dat je desktop ruimte krijgen zonder nieuwe hardware aan te schaffen.