How to Set Up inzicht breedbandinternet

Inzicht biedt Internet, kabel en telefoon diensten aan de tristate-regio van Kentucky, Ohio en Indiana. Installeren van deze breedbandinternet is een relatief eenvoudig proces en duurt slechts een korte tijd. U zult het browsen van uw favoriete sites in geen tijd.

Instructies

Inzicht Internet instellen

1

Instellen van de modem van de kabel van uw inzicht. Wanneer u aangeschafte en internetservice van inzicht geactiveerde, moet u ontvangen een pakket met een kabelmodem, AC adapterkabels en een Ethernet-kabel. Kies een locatie dicht bij een stopcontact coaxkabel instellen van de modem.

2

Schroef de coaxiale kabel in de modem. Zoek de coaxiale kabel (het is meestal rond en zwart) afkomstig uit het stopcontact. Dit is dezelfde kabel u wanneer aan te sluiten op uw TV. De overeenkomstige aansluiting vinden op de modem en schroef het in strak.

3

Sluit de modem aan met de meegeleverde AC-adapter. Zoek de AC-adapter voor de kabelmodem. Steek de kleine uiteinde in de overeenkomstige stekker op de modem en de grotere uiteinde in een muur stopcontact en power strip. De lichten van de modem knipperen om aan te geven van macht.

4

Sluit de Ethernet-kabel in de overeenkomstige aansluiting op de kabelmodem. Steek het andere uiteinde in de Ethernet-aansluiting van de computer. Als de modem correct functioneert, moet uw besturingssysteem het signaal meteen detecteren.

5

Testen en oplossen van problemen met uw verbinding. Open een browser en het naar uw favoriete pagina verwijzen. Als u een foutmelding krijgt, controleer dan of alle verbindingen. Als het nog steeds niet werkt, schakel uw modem: Haal het, wacht 30 seconden en sluit het weer aan. Raadpleeg de documentatie van uw modem om ervoor te zorgen dat de knipperende lampjes geven een werkende Internet-verbinding.

Tips & waarschuwingen

  • Als u aansluiten op een router (of een draadloze router) voor meerdere computers willen zou, sluit de Ethernet kabel (zie stap 4) aan de achterzijde van uw modem aan op de ingang van uw router. Gebruik dan extra Ethernet-kabels of een draadloze technologie om uw home-computers in een netwerk. Raadpleeg de handleiding van uw router voor meer gedetailleerde informatie. Uw modem kan ook via USB worden ge├»nstalleerd als de modem dit ondersteunt. Gewoon gebruik van de meegeleverde USB-kabel en sluit deze aan op de achterzijde van de modem, dan steek het andere uiteinde op uw computer. Moet u wellicht extra software (meegeleverd) te installeren.