How to Set Up een Web Host Service

Bent u geïnteresseerd in het hebben van een website van uw eigen, is een essentieel onderdeel van dat een web ontvangende dienst hebben. Om weer te geven van uw website online, moet u hosten op de server van een web hosting bedrijf. Er zijn vele beschikbare opties als het gaat om het kiezen van een web ontvangende dienst, maar het opzetten van deze dienst is hetzelfde, ongeacht het bedrijf dat u kiest voor uw web hosting behoeften.

Instructies

1

Ga naar de website van de serviceprovider van uw geselecteerde web host en meld u aan voor een hosting plan. Meestal moet u een creditcard of bankkaart nodig om te betalen voor de dienst, maar sommige web ontvangende dienstverleners PayPal voor betaling accepteren. De meeste web hosting bedrijven bieden plan voorwaarden van 1 tot 2 jaar.

2

Kies een gebruikersnaam en wachtwoord die u wilt voor uw web host service-account gebruiken. U zal deze aan login aan uw hosting account te doen alles uit de oprichting van website e-mailaccounts te controleren van uw website statistieken naar FTP-toegang gebruiken.

3

Aankoop van een domeinnaam naar host met uw nieuwe web ontvangende dienst. In sommige gevallen bieden webhosts gratis domeinen met de aankoop van een web hosting plan. Als je niet een gratis domein met uw plan krijgt, kunt u kopen bij een van een aantal domein verkopers, genaamd agenten.

4

Uw domein koppelen aan uw webhosting-service. U doet dit door bijwerken uw domein hosting locatie, genaamd nameservers, met de web ontvangende dienstverlener. Als u een gratis domein van de web ontvangende dienstverlener gebruikt, moet u niet om dit te doen.

5

De site met uw web host service ingesteld. Gebruik een FTP-programma, zoals CuteFTP of net2ftp, om uw website-bestanden die u hebt gemaakt voor uw site naar de server op uw nieuwe webhost te uploaden. De meeste web ontvangende serviceproviders e-mail richtingen op hoe te FTP-bestanden naar uw nieuwe account wanneer u zich aanmeldt voor een nieuwe web hosting plan.

Tips & waarschuwingen

  • Het kiezen van een webhost die een gratis domein biedt elimineert de noodzaak om het domein te koppelen aan de web ontvangende dienstverlener.
  • Bereid zijn te betalen voor de gehele looptijd van hosting upfront. De meeste keren is dit een minimum van 1 jaar.