How To Set Up een tweede Router met Verizon FIOs

How To Set Up een tweede Router met Verizon FIOs


Met Verizon FIOS vindt u een modem/draadloze router. Als meer dan vier mensen moeten hebben van een bekabelde verbinding of als er zijn onderdelen die niet compatibel zijn met het draadloze signaal, kan het wel noodzakelijk voor een tweede router verbinden. Aansluiten van de tweede router is niet moeilijk, maar afhankelijk van het merk van de nieuwe router, kan het IP-conflicten veroorzaken met de FIOS-router. Een IP-adresconflict is waar twee apparaten op hetzelfde netwerk hetzelfde netwerkadres. Unidirectioneel voor positiebepaling zulks uitvaardiging is het wijzigen van het IP-adres op de nieuwe router, zodat het met de FIOS-router werken zal.

Instructies

1

Verbinden met de Ethernet-kabel van de computer een van de open LAN-poorten (één tot en met 4) van de router FIOS.

2

Klik op "Start" en vervolgens "Run", en type in 'cmd' Druk op "Enter" om de opdrachtprompt te openen.

3

Typ "ipconfig" en druk op "Enter". Noteer de subnet masker en standaard-gateway.

4

Ontkoppel de computer van de FIOS-router.

5

Sluit de Ethernetkabel tussen een open LAN-poort (gelabelde één tot en met 4 op de tweede router) en de computer.

6

Open een webbrowser en typ het adres van de interface router. Het adres is te vinden in de handleiding van de router en vaak direct op de router moet worden afgedrukt. De indeling van het adres is 192.168.X.X. verwijzen naar de gebruiker handmatig als een login en wachtwoord zijn vereist, maar op veel routers is de standaard login "admin" en het standaardwachtwoord is 'wachtwoord'.

7

Navigeer naar de sectie van de IP-adres van de routerinterface. Dit staat meestal onder "Basisinstellingen" of iets dergelijks.

8

Selecteer de optie voor het gebruik van een statisch IP-adres.

9

Typ in 192.168.1.5 voor het IP-adres. De vijf kan worden vervangen door een willekeurig getal onder 254.

10

Typ de informatie voor de subnet masker en standaard-gateway die was opgeschreven vanaf de FIOS-router en klik op 'Toepassen'.

11

Ontkoppel de computer van de tweede Router, en de macht zowel de FIOS en de tweede router naar beneden.

12

Sluit de Ethernet-kabel van één van de vier LAN-poorten op de router FIOS op de Internet/WAN poort van de tweede router, dan beide routers inschakelen. De twee routers moeten samen werken nu.