How to Set Up een secundaire e-mailaccount in de Comcast SmartZone

How to Set Up een secundaire e-mailaccount in de Comcast SmartZone


Alle Comcast high-speed Internet klanten ontvangen een gratis e-mailrekening met hun service. Een technicus Comcast zal deze account maken wanneer hij installeert en activeert u uw hardware en de internetservice. Als u andere leden in uw familie, of u wilt dat meerdere accounts voor uzelf, u kunt zich aanmelden op de website van de Comcast maximaal vijf secundaire SmartZone gebruikersaccounts maken, allemaal die een eigen e-mailadres.

Instructies

1

Bezoek comcast.com voor toegang tot uw accountgegevens. Merk op dat dit van de comcast.net site verschilt u bezoekt, om het ophalen van uw e-mails.

2

Klik op "My Account" in de rechter bovenhoek van de webpagina en uw referenties invoeren. Klik op "aanmelden" om aan te melden op de pagina.

3

Klik op het tabblad "Gebruikers & instellingen" en op "Secundaire gebruiker maken." Dit zal worden net onder een vervolgkeuzelijst met de naam "Kies een gebruikersaccount" in de buurt van de bovenkant van de pagina.

4

Voer de eerste en laatste naam van de gebruiker onder "Persoonlijke gegevens".

5

Voer een gebruikersnaam, wachtwoord, geheime vraag en geheim antwoord onder "gebruikersnaam en wachtwoord." Comcast biedt een afbeelding om de rang van de sterkte van uw wachtwoord. Proberen te halen een complex wachtwoord waarmee zo sterk wordt geregistreerd. Klik op "Next."

6

Bezoek comcast.net in te loggen in de mailbox van de SmartZone van uw nieuwe gebruiker.