How to Set Up een persoonlijke WPA WiFi-verbinding voort Vergezicht

How to Set Up een persoonlijke WPA WiFi-verbinding voort Vergezicht


Er is geen noodzaak voor rommelige draden rond het huis--de meeste computers verbinding kunnen maken met het Internet draadloos. Zolang u een draadloze netwerkkaart in de computer, toegang tot Internet en een draadloze router hebt, kunt u een draadloos netwerk instellen op uw Windows Vista-machine. Natuurlijk, ontsluit doen dus in uw netwerk aan iemand anders binnen bereik. U kunt uw netwerk beveiligen en voorkomen dat willekeurige gebruikers vrij toegang hebben tot uw netwerk door het opzetten van een WPA-encryptiesleutel.

Instructies

1

Haal uw modem en router. Een Ethernet-kabel verbinden met de "LAN (of Ethernet)" poort aan de achterzijde van de modem en de poort "WAN" label op de router. Sluit de modem en laten laden, dan sluit de router en zet hem aan.

2

Als de router wordt geleverd met een Setup-diskette, plaats de CD in de optische-schijfeenheid van de computer en volg de instructies. Als u niet beschikt over een Installatiecd of al een draadloze verbinding instellen, navigeren door de volgende menu's: "Start", "Control Panel", "Netwerk en Internet". Selecteer "Een verbinding of netwerk instellen" op het linkerdeelvenster en selecteer "Instellen van een draadloze router of het toegangspunt".

3

Volg de aanwijzingen om in te stellen op een netwerk. Voer een naam voor het netwerk en voer het PIN-nummer naar je router, die kan worden gevonden op de router zelf.

4

Kies "WPA" in het scherm "Security Options". De wizard biedt een WPA-sleutel voor u te maken, of kunt u uw eigen. Zorg ervoor dat u deze sleutel in het geval u wilt geven aan andere computers wilt aansluiten op uw netwerk.

5

De instellingen opslaan en voltooi uw verbinding.