How to Set Up een klaslokaal PodcastEen podcast van de klas kunnen zijn een geweldige manier om uw studenten in hun onderwijs betrekken en hen verbinden met andere studenten over de hele wereld. Het is belangrijk om te plannen en de podcast op een professionele manier benaderen. Dit betekent dat het vinden van goede audio opname-apparaten en software voor het bewerken. De indeling van de podcast kunnen wat u en de studenten willen van de opbouw van de lessen over verschillende onderwerpen aan het verstrekken van updates over de klasse.

Instructies

1

Maak uw eerste audio-opname met behulp van de microfoon en audio-editing software. Podcasts worden meestal rond een half uur lang, hoewel boeiende onderwerpen kunnen langer.

2

Bewerken en opslaan van uw audio-opname als een .m4a of .mp3. Deze bestandstypen kunnen worden herkend door iTunes en wordt weergegeven in de iTunes store.

3

Indienen van uw opname naar een podcast service site. Deze sites bieden u met de XML-code naar je podcast versturen naar iTunes. Hoewel het is mogelijk om de XML-code zelf en uw eigen site gebruiken, is het vaak makkelijker om te laten van een site van de dienst dit voor u doen. Sommige sites zijn gratis of komen met een gratis proefperiode, terwijl anderen een kleine vergoeding.

4

Voeg de link naar uw podcast site naar iTunes. In de iTunes store, klik op 'Podcasts'. Er is een link op de rechterkant dat zegt, 'Je podcast verzenden'. Het zal vragen u om te kopiƫren en plakken de link naar je podcast feed en vervolgens zal nemen een paar dagen om te registreren.

Tips & waarschuwingen

  • Podcasting hoeft niet te duur; Er zijn gratis tools beschikbaar voor audio bewerken en opnemen, zoals Audacity en Skype.