How to Set Up een gratis Online Neighborhood Website

How to Set Up een gratis Online Neighborhood Website


Als u wilt bouwen van een groter gevoel van Gemeenschap en verhogen van bewustzijn over de laatste gebeurtenissen en nieuws waar u woont, is opzetten van een website van de wijk een van de beste manieren om deze informatie te delen, snel en met een groot publiek. Hebt u weinig of geen webdesign ervaring, kan het proces echter moeilijk en duur. Gelukkig, verschillende website hosts bieden ruimte en gemakkelijk te gebruiken sjablonen waarmee u uw eigen buurt website kostenloos instellen.

Instructies

Weebly

1

Maak een website met Weebly door te gaan naar hun homepage en invoeren van een gebruikersnaam en wachtwoord, samen met uw e-mailadres. Als u laat anderen in de buurt toegang toevoegen en bijwerken van de website gaat, maakt u een nieuw e-mailadres speciaal voor dat doel.

2

Blader door de sjablonen of lay-outs en de bovenkant van de pagina en sleept u wilt in de ruimte hieronder. Slepen en neerzetten van de vakken met het label "tekst" en "foto's" in de volgorde waarin u wilt dat ze op de pagina en klik binnen elk een inhoud toe te voegen.

3

Gebruik het tabblad "Pagina's" maken en bewerken van pagina's om het ordenen van de inhoud; bijvoorbeeld, moet u wellicht een pagina voor "Neighborhood nieuws," een pagina voor "Lokale evenementen", en een pagina voor "Buurtwacht." Klik op 'Publiceer' wanneer u klaar bent om uw buurt-website publiceert.

Yola

4

Maak een Yola-website door te gaan naar hun homepage en te klikken op de "Get started nu" link, dan het invoeren van een gebruikersnaam, wachtwoord en uw e-mailadres. Als u laat anderen in de buurt toegang toevoegen en bijwerken van de website gaat, maakt u een nieuw e-mailadres speciaal voor dat doel.

5

Kies de beste rubriek uit de dropdown doos, die wellicht "Residentiƫle & commerciƫle diensten" of "organisaties & groepen." Klik op de sjabloon die u voor uw buurt-website wilt.

6

Klik in de vakken in de sjabloon die u wilt toevoegen van tekst, afbeeldingen en andere inhoud. Klik op de link "Publiceren naar het Web" wanneer u bent klaar om uw buurt-website te publiceren.

WebStarts

7

Maak een WebStarts-website door naar hun homepage te gaan en te klikken op de "Meld je nu" link, en kies vervolgens een categorie zoals "Steden" of "Business" in de dropdown doos. Klik op "Selecteren" onder de sjabloon die u voor uw buurt-website wilt.

8

Registreren door uw naam (of de community-naam) en een e-mail adres, samen met een wachtwoord, en klik op "Doorgaan". Als u laat anderen in de buurt toegang toevoegen en bijwerken van de website gaat, maakt u een nieuw e-mailadres speciaal voor dat doel.

9

Selecteer "Pagina bewerken" en klik op in de tekstvakken kunt u tekst toevoegen. Klik op de foto pictogrammen voor het uploaden van foto's vanaf uw computer op de website. Klik op de link "Opslaan en publiceren" wanneer u bent klaar om uw buurt-website te publiceren.