How to Set Up een extern beeldscherm op een Compaq Notebook

How to Set Up een extern beeldscherm op een Compaq Notebook


Compaq laptops zijn handig wanneer ze onderweg zijn of werken voor onderweg, maar soms de gebruiker desgewenst gebruik een extern beeldscherm op de laptop voor presentaties, afbeeldingen werk of om gewoon meer "real estate" op het scherm bekijken. Opzetten van een externe monitor op een Compaq notebook is gemakkelijk te doen met de computer "Monitor Out"-connector. Compaq-laptops worden geleverd met DVI (Digital Visual Interface) of VGA (Video Graphics Array) output aansluitingen voor gebruik met externe monitoren. Sommige laptops kunnen ook een HDMI (High-Definition Multimedia Interface)-uitgang. Microsoft Windows ondersteunt verbindingen met externe monitoren via het Configuratiescherm.

Instructies

1

Bepalen welk type "Monitor Out"-connector op de Compaq notebook. Waarschijnlijk zullen de verbindingslijn een DVI- of VGA-uitgang. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de computer voor deze informatie.

2

Sluit het 'mannelijk' einde van de connectorkabel aan op de laptop "Monitor Out"-connector.

3

Het 'vrouwelijk' einde van de connectorkabel aansluiten op de externe monitor.

4

Sluit het netsnoer van de externe monitor aan op een stopcontact.

5

Druk op de toets "On" voor het aandrijven van de monitor.

6

Macht op en de laars van de notebook.

7

Klik op de knop 'Windows' Start en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

8

Klik op de "Voorkomen en Personalization" pictogram in Windows 7 of "Aanpassen" pictogram in Windows Vista, en klik vervolgens op de "verbinding maken als u wilt een Projector of externe weergeven" in het linkerdeelvenster van de interface van het Configuratiescherm.

9

Klik op de knop met het label "Verbinding weergeven" in de sectie "Externe Display" en sluit vervolgens het venster. De interface van het Configuratiescherm zal weer zichtbaar zijn.

10

Klik op de "Display Settings" link. Het dialoogvenster Weergave-instellingen zal lanceren en beide monitoren zal worden vertegenwoordigd in het dialoogvenster. De laptop monitor zal worden '1' en de externe monitor zullen "2."

11

Klik op de 'identificeren Monitors' als beide monitoren worden niet vermeld.

12

Klik op de gewenste monitor (1 of 2) en de resolutie aanpassen schuifbalk (laag naar hoog) voor elk beeldscherm.

13

Klik op de "Geavanceerde instellingen" knop stuurprogramma's of adapters voor een beeldscherm wijzigen, en kleurinstellingen aan te passen.

14

Druk de toets "Fn" en de "F4"-toets gelijktijdig op het toetsenbord om te schakelen tussen externe en bijgevoegde monitoren.