How to Set Up een E-mail Site

How to Set Up een E-mail Site


U moet een e-mailadres te registreren voor online nieuwsbrieven, accounts openen met sociale-netwerksites en producten en diensten online te kopen. Instellen van een e-site kan de abonnee een vrije of betaalde e-mailadres dat hij gebruiken kan om een on line adres te maken. Een e-site, die op dezelfde manier aan Gmail of Yahoo! Mail werkt, vereist minimale geld om vast te stellen, afhankelijk van uw bedoeling met de site.

Instructies

1

Aankoop van een domeinnaam voor uw e-site. Een domeinnaam is een Web-adres dat gebruikers in hun browser typt zal te bereiken een website. Uw domeinnaam moet catchy en gemakkelijk te spellen, aangezien het zal worden gehecht aan uw abonnees e-mailadressen. Domeinregistreerders kunnen opladen 1,99 dollar tot 14 dollar per jaar.

2

Koop webhosting vanaf een host die onbeperkt e-mailaccounts biedt. Webhosts zijn verantwoordelijk voor het handhaven van meerdere servers die overweg kunnen met de inhoud en het verkeer voor uw e-website. Kies een webhost die de meeste ruimte voor de minste hoeveelheid geld biedt. Elke e-mailaccount die ur intekenaar ingesteld moeten genoeg ruimte om een bepaalde hoeveelheid e-mails, afbeeldingen en andere bestanden die gemaild naar hen worden zal. Een webhost biedt onbeperkt e-mailaccounts kunt u zo veel klanten als u wilt instellen van adressen op uw site. Webhosts zijn concurrerend en maandelijkse pakketten van $3 tot $100 of meer per maand in rekening kunnen brengen.

3

Met behulp van tekstverwerker software zoals Microsoft Word of Apple's om uit de inhoud, welkomstbericht en andere informatie voor uw website te schrijven. Tekstverwerkingsprogramma's gebruiken om te formatteren en kleur toevoegen aan inhoud en koppen. Vergeet niet om te controleren op eventuele spelfouten of grammaticale fouten.

4

Download webmail script te integreren in uw website. Webmail scripts kunnen gebruikers e-mail accounts maken, alsook het hebben meerdere functies, zoals het maken van submappen en kalenders. Webmail scripts vrij kunnen zijn, of u kunt prijzen zo laag als $79 betalen meer dan $ 400 voor de licentie.

5

Huur een freelance webdesigner die algemene website programmering ervaring te maken van uw website en te integreren uw webmail script heeft. U vindt een designer bij Elance.com, opgeheven en andere sites. Download websjablonen hebt u een basiskennis van webdesign. Web templates zijn vooraf ontworpen schelpen van websites en vereisen dat u uw afbeeldingen en inhoud invoegen.

Tips & waarschuwingen

  • Een paar e-mailaccounts te controleren op eventuele problemen, oplossen en reparaties maken voordat uw site live gaat instellen.