How to Set Up een Drupal HostNaast het coderen van websites wordt ingewikkeld en tijdrovend, kan het moeilijk om ze te beheren, waarin u zich moet verdiepen in de code elke keer dat u nodig om iets te veranderen. Content managementsystemen zoals Drupal proberen deze problemen op te lossen en zijn toegankelijk voor alle via de open-source gemeenschap. U kunt snel en goedkoop een Drupal site opzetten dat u op uw computer hosten kunt als u hieraan verder werken.

Instructies

1

Download een serverpakket zoals XAMPP of WAMP. Deze omvatten de Apache-server en de MySQL database.

2

Installeer het pakket en ga door de installatiefase, waardoor de virtuele SMTP-server als "localhost", en dat uw server online.

3

Bezoek "-http://localhost/" en ga naar de pagina van phpMyAdmin. Maak een nieuwe database, noemde het "drupal." Houd de standaard "sortering" optie.

4

Installeren van Drupal op uw nieuwe database. Maak een nieuwe map, "mijnsite," in "C:\XAMPP\htdocs\mysite" of "C:\Program FilesXAMPP\htdocs\mysite".

5

Download en unzip Drupal, en zet de bestanden in uw omslag "mijnsite."

6

Open your browser and enter “http://localhost/mysite,” making sure that your server is online. Doorloop de drupal installatie. Doorloop de instructies. Uw gastheer is "localhost", uw database heet "drupal" en uw gebruikersnaam is "root". Laat u het wachtwoordveld leeg, maar dit later wijzigen. U bent nu klaar om te beginnen met behulp van Drupal.