How to Set Up een DDNS Client op een BEFSX41

How to Set Up een DDNS Client op een BEFSX41


DDNS (Dynamic Domain Name System) is een host service voor naamomzetting die de host IP adres resolutie records dynamisch bijgewerkt wanneer een netwerk serviceprovider, zoals een Internet Service Provider, het IP-adres toegewezen aan hosts periodiek verandert. DDNS kunt netwerkclients verbinding maken met een netwerkhost met behulp van de dezelfde URL (Universal Resource Locator) of domeinnaam ongeacht periodieke IP-adres verandert. Configureer een Linksys BEFSX41 voor het gebruik van DDNS, zodat u altijd verbinding met uw particuliere netwerk het Internet met behulp van een URL of domein naam maken kunt, zelfs wanneer het IP-adres van het netwerk verandert.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op het bureaublad van Windows PC en klik op de "Start" of "Run" en typ "cmd" in het "Start" of "Run" vak en druk op de toets "Enter". Type "ipconfig/all" en druk op de "Enter" toets en noteer het IP-adres van de gateway in de uitvoer van de opdrachtregel. Open Internet Explorer en typ het IP-adres van de gateway in de adresbalk op de top van de Internet Explorer-venster en druk op de toets "Enter".

2

"Admin" typt in het veld "Wachtwoord" van de webpagina die wordt weergegeven of typ het administrator-referenties voor de BEFSX41 en druk op de toets "Enter".

3

Klik op de "Setup" tab en klik op de "DDNS" item in het linkerdeelvenster. Klik in het vak "DDNS-Service" en klik op de optie van de DDNS waarvoor u een account (DynDNS.org of TZO hebt).

4

Typ uw accountnaam van de gebruiker voor de DynDNS.org service in het vak "Gebruikersnaam" of als u de optie "TZO" hebt geselecteerd, typt u het e-mailadres dat is gebruikt voor uw TZO-rekening in het veld "E-mail adres". Typ het wachtwoord van uw account voor de service DynDNS.org in het vak "Wachtwoord", of als u de optie "TZO" hebt geselecteerd, typt u de wachtwoordsleutel TZO in het veld "TZO wachtwoordsleutel". Typ de URL die is toegewezen aan uw DynDNS.org account in het vak "Hostnaam" of schakelt u de optie "TZO", typ de naam van het domein die door de TZO-service voor uw TZO-account in het veld "domeinnaam".

5

Klik op de knop "Save Settings" om de DDNS-configuratie te voltooien.