How to Set Up een bron Dedicated Server

How to Set Up een bron Dedicated Server


Bron is een populaire game-engine door ventiel dat de bevoegdheden van titels zoals Counter-Strike: Source, Team Fortress 2 en Half-Life 2 Deathmatch. Al deze spellen hebben online multi-speler, die is gebaseerd op dedicated servers die onafhankelijk van de spelers, ook bekend als de clients werken. Een dedicated server hosting maakt het mogelijk om te kiezen van de instellingen, waardoor voor een aangepaste ervaring.

Instructies

How to Set Up een bron Dedicated Server

1

Ga naar de website van stoom en download de Steam client. De URL voor de pagina waar het downloaden kan worden gevonden is http://store.steampowered.com/about/.

2

Voert u het gedownloade installatieprogramma uitvoerbaar. De installateur zal het installatieproces beginnen en op het scherm verstrekt instructies voor de installatie als geheel. Zorg ervoor dat het station waarop de stoom is geïnstalleerd ten minste 10GB of 20GB beschikbaar.

3

Start van stoom en selecteer het tabblad hulpprogramma's. Enkele van de beschikbare opties omvatten de Bron Dedicated Server en Team Fortress 2 Dedicated Server. Klik met de rechtermuisknop op de tools en selecteer spel installeren. De programma's zal worden gedownload en automatisch geïnstalleerd. Wanneer het downloaden voltooid is, de status zal lezen als klaar.

4

Dubbelklik op het gewenste programma. De Bron Dedicated Server verzorgt Counter-Strike en Half-Life Deathmatch, terwijl de Team Fortress 2 versie grepen Team Fortress 2 en dag van de nederlaag: bron. Een venster zal openen met basisopties, zoals maximum aantal spelers en de eerste kaart.

5

Open de UDP-poort die de server setup-venster worden weergegeven. De UDP-poort kan daadwerkelijk worden aangepast, maar de standaardinstelling is prima. Open de UDP-poort op elke router of de firewall aangesloten op de PC die is het uitvoeren van de server. Dit zorgt ervoor dat de server zal zitten kundig voor vrij communiceren met clients die verbinding probeert te maken.

6

Start de server. Het zal worden gelanceerd automatisch en bijna onmiddellijk. Een ander venster wordt geopend, verstrekken informatie over de serverinstellingen en real-time informatie over hoe goed het draait. Het tabblad Main kunt fundamentele opties zoals kaart rotatie en server naam moet worden gewijzigd. In het tabblad configureren besturingselementen meer geavanceerde opties. De statistieken en spelers tabbladen bevatten real-time informatie over de server.

Tips & waarschuwingen

  • Terwijl de bovenstaande stappen een server maken kunnen, zal aanpassen van de server het aantrekkelijker maken voor spelers. Het tabblad configuratie zorgt voor opties zoals vriendelijk vuur en spel evenwicht worden gewijzigd. Neem de tijd om te weten van de console-besturingselementen. Console-functionaliteit zorgt ervoor dat het wisselen van niveaus en storend spelers wordt gekickt.
  • Servers kunnen vereisen veel bandbreedte en CPU-vermogen om uit te voeren. Wees ervan bewust dat de oude systemen onder de belasting worstelen kunnen.