How to Set Up een Account Online handelDeze dagen, bieden alle makelaars mogelijkheden voor online handel. Sommige makelaars bieden web gebaseerde trading platforms die u openen vanaf elke computer, kunt terwijl anderen vereisen u trading platform software te downloaden. Er zijn ook verschillende andere dingen die u doen wellicht om ervoor te zorgen dat uw trading setup werkt soepel.

Instructies

1

De snelste internetverbinding kunt krijgen van de betrouwbaarste provider. Trading software biedt streaming gegevens in real time die niet naar behoren via een trage of onbetrouwbare verbinding werken.

2

Selecteer een makelaar. Makelaars hebben vergelijkbare handelsplatformen maar tegemoet te komen aan verschillende clienteles. Sommige verlenen kale service aan ervaren handelaren; anderen bieden meer ondersteuning en advies. Sommige zijn strikt on line; anderen hebben lokale vestigingen die handel seminars voor beginners bieden. Praten tot verscheidene om te zien met wie je het meest comfortabel.

3

Neem contact op met de makelaar om te zien of uw computer voldoet aan de softwarevereisten: verwerkingssnelheid, RAM en besturingssysteem.

4

Downloaden, invullen, teken en mail in de brokerage account toepassing. Als de makelaar die u kiest een lokale afdeling in de buurt heeft, kunt u een account openen in persoon. Naast de identificerende informatie, zal u worden gevraagd voor uw arbeidsstatus, jaarinkomen, nettowaarde investeren ervaring en doelstellingen. Makelaars moeten deze informatie om ervoor te zorgen dat uw aan uw gestelde doelstellingen voldoen handelspatronen.

5

Beslissen of u een cash- of marge-account. Marge kunt u geld lenen van uw makelaar meer effecten te kopen of om geld zonder te verkopen van uw bedrijf.

6

Je account storten. Het minimum openingsbalans van makelaar tot makelaar varieert, maar is meestal minder dan 2.000 dollar. U kunt een selectievakje verzenden of link van uw bankrekening naar de brokerage account aan elektronisch geld overmaken.

7

Vertrouwd raken met het handelsplatform alvorens daadwerkelijke handel. Een trading platform wordt geleverd met een heleboel functies. Laat je niet intimideren. De meeste handelaren gebruik maken van ongeveer 20 tot 30 procent van wat er beschikbaar is, op basis van hun handel stijl en methode. De makelaar bellen als u hulp navigeren via het platform nodig.

Tips & waarschuwingen

  • Goedgekeurd voor de dag handel. Zelfs als u niet van plan bent voor de handel van de dag, is het nog steeds een goed idee kunnen zijn om dit te doen indien nodig. Het voordeel van online handel is onmiddellijke uitvoering, zodat u een fout meteen corrigeren kunt voordat het overgaat in een groot verlies. Als u bent niet goedgekeurd voor de handel van de dag, kan je niet kunnen verkopen van een voorraad die je eerder die dag gekocht omdat uw makelaar heeft uw account geblokkeerd zijn.
  • Dag handel moet u hebben 25.000 dollar in uw account. Als u geen dat veel handel, proberen om het bedrag verhogen door het consolideren van andere activa, zoals beleggingsfondsen en obligaties met uw makelaar. Op deze manier kunt u voldoen aan de eis maar handel slechts een kleine hoeveelheid.