How to Set Up een 3G-netwerk

How to Set Up een 3G-netwerk


Een draadloos thuisnetwerk is meestal verbonden met een DSL-lijn of een kabelmodem voor toegang tot het Internet. Instellen van een draadloos thuisnetwerk waarmee verbinding met het Internet in plaats daarvan maakt een modem voor draadloze telefonie. De modem voor draadloze telefonie is beschikbaar vanaf een mobiele telefoon serviceprovider, en biedt 3G snelheid mogelijkheden, net alsof u toegang het Internet via een slimme telefoon tot waren. De opzet is vergelijkbaar met die van een draadloos thuisnetwerk aansluiten via een vaste lijn.

Instructies

1

Plaats de cellulaire 3G-modem naast de draadloze router die zal worden het onderhoud van het thuisnetwerk. Sluit de stroomvoorziening van de modem aan op een stopcontact om de macht. Sluit het ene uiteinde van een ethernetkabel op de Ethernet-poort op de achterkant van de cellulaire 3G-modem. Steek het andere uiteinde van de Ethernet-kabel in de ingang"Modem" op de achterkant van de router.

2

De standaardwebbrowser starten door het selecteren van de "Start", "Alle applicaties" pop-upmenu. Controleer de handleiding van de router of de website van de fabrikant voor het webadres dat van de router menu zal openen.

3

Voer het webadres in de adresbalk boven aan de webbrowser.

4

Voer het wachtwoord, indien beschikbaar, anders drukt u op de knop "Doorgaan" om naar de pagina van het hoofdmenu. Selecteer het tabblad "Wireless".

5

Het installatieprogramma van de "Wizard" selecteren in de lijst met keuzemogelijkheden gepresenteerd. Volg de menuopdrachten voor het initialiseren van de router om te werken met de modem voor draadloze telefonie, met inbegrip van een gebruikersnaam en wachtwoord, samen met andere informatie die de mobiele serviceprovider u gegeven heeft. Klik op de knop "Save Settings" als de instellingen gemaakt wilt opslaan. Sluit de webbrowser af.

6

Klik op "Start", "Control Panel". Klik op de "Network Center" in het venster dat verschijnt. Selecteer "Een netwerk opzetten." Klik op de knop "Volgende".

7

Klik op "Dit apparaat handmatig configureren." Typ een naam voor het netwerk op het gebied van de gewenste tekst op het venster dat verschijnt. Voer een beveiligingscode van uw eigen keuze in het tekstveld "WPA-beveiligingssleutel". Klik op de knoppen om te schakelen van de bestands- en printerdeling functies op. Klik op de knop "Opslaan". Sluit het venster door te klikken op de rode 'X' in de rechter bovenhoek.