How to Set Up draadloos Internet op een HP DV9417

How to Set Up draadloos Internet op een HP DV9417


Instellen draadloos Internet op een laptop is deels afhankelijk van de hardware, maar een groot deel van de taak wordt gedaan binnen de software van het computersysteem. Windows heeft ingebouwde connectiviteit hulpmiddelen, waardoor u gemakkelijk verbinding met draadloze netwerken. Het feitelijke installatieproces, is afhankelijk van het besturingssysteem op de machine. Volgens HP, de HP DV9417 wordt standaard geleverd met Windows Vista Home Premium. Instellen van het draadloze netwerk mogelijk netwerksleutel die kan worden verkregen van de persoon die het netwerk ingesteld.

Instructies

1

Controleer of de draadloze kaart is geactiveerd op de computer. Kijk voor de WiFi LED op uw laptop, als die er is, om er zeker van te zijn dat deze is ingeschakeld. Het symbool ziet eruit als een pool met twee radiogolven coming off van weerskanten.

2

Klik op de knop "Start", die is van het Windows-logo in een cirkel in de linkerbenedenhoek van het scherm. Dit opent het menu Start.

3

Selecteer "Verbinden" om een lijst van netwerken. Onder de lijst "Tonen" Selecteer "Draadloze" te onthullen van alleen de beschikbare draadloze netwerken.

4

Klik op het netwerk dat u wilt verbinden, en klik vervolgens op de "Connect" knop. Dit probeert uw laptop verbinding met de draadloze router te.

5

Typ in de netwerksleutel, indien nodig en druk op Enter. Als de netwerksleutel is geverifieerd, bent u verbonden met het draadloze netwerk.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige netwerken kan extra stappen die doorgaans worden afgehandeld in de internetbrowser noodzakelijk.
  • Venster recommanderen verbinding maken met beveiligde netwerken indien mogelijk toegang tot uw computer door hackers te verhinderen.